Anneli rekomenderar

Bara för att jag fick tvär lite att göra.. :)

Har massor med olika städmedel och sånt, eller inte så många.. men endel.. :)
I alla fall så har jag kommit på att dom bästa är följande:

Här nedan kommer till att börja med 2 produkter som jag använder i köket.. :)
Den första vita flaskan är Jif köksrengöring. Kanonbra, för det är enkelt att spraya överallt.. :)
Den gröna flaskan kan jag rekomendera ännu mer, om du har något som bränt fast eller något som bara torkat fast i en skål eller tallrik så löser den upp smutsen och bara efter en kort stund försvinner allt med diskborsten.. :) YES power, som diskmedlet fast bättre och på flaska.. :) Kim har till och med känt skillnad och gett tummen upp för dennna.. :)

 


Sen kommer vi till toaletten där vi först har en vanlig hederlig VIM flaska, kanonbra och lämnar nästan aldrig något efter sig.. :) Jag gillar den i alla fall.. Det står Jif på flaskan, men det är typ samma sak. :)
Sen har vi JIF toarent.. Den tar bort all smuts där du har svårt att komma åt med en svamp eller trasa.. De brukar ju bli små bruna avlagringar runt kranen där nere mot handfatet, och för mig försvann dom jätte snabbt när jag sprutade på detta medel och sedan bara tog svampen och torkade bort det. :)

  


Nu är jag ju ingen städexpert, men för mig som inte är det så är detta kanonprodukter.. :)


Just nu har kocken gått och lagt sig, jag har varit flitig på morgon och gjort bort hela helgens göra.. Och jag har en tysk gäst som har kopplat in sin dator och playstation 3 i tvn där uppe och sitter och se den nyaste Karate Kid, synd bara att han ser den dubbad till tyska och utan text, annars kunde jag ju nästan slagit mig ner och sett en stund.. :) ajja.. så kan de va.. :)


Ha en bra stund.. eller nått.. :)

Kommentera här: