Ett tag sen..

Jag känner att jag är väldigt dålig på de där med att uppdatera nu för tiden.. Men det känns som att jag har så mycket annat att göra.. Ikväll har jag inte gjort nått.. och jag har mer eller mindre haft panik, Kim har jobbat och jag har dammsugit och plockat undan lite tvätt.. men sen då? Snart börjar Idol så då får jag väl bänka mig där framför ett tag.. :)

Ihelgen åker jag till Umeå.. Kim ska på grabbhelg så jag tänkte att jag skulle passa på att följa med bara för att få en lugn stund på stan.. :) Jag kommer bo hos min faster hela helgen, och jag och Kim kommer nog inte ens märka av att vi befinner oss i samma stad.. :)

Förra helgen.. eller helgen som var för 2 dagar sedan spenderade vi i stockholm.. En härlig men stressig helg.. Vi landade i fredags kväll.. och den erbjöd hotell och pizza.. :)
Lördagen erbjöd först stan en snabbis, sen hem och byta om inför Queen musikalen (kan jag rekomendera) Sen åkte vi vidare till en Italiensk restaurang där chefen bjöd på 4 (5) rätters hemlagad italiensk mat.. Mycket gott, men det var nästan mycket mat.. Vi blev alla jätte jätte mätta.. :)

Söndagen bestod av en snabb sväng på stan (affärerna öppnade 12) och vi skulle fara till Arlanda kl. 13 för att hinna med planet.. På vägen dit strulade allt och vi höll inte på att ta oss dit.. Väl där snabb åt vi på ca. 3 minuter och sedan iväg till incheckningen där vi höll på att missa att få med våra väskor.. Sen var det bara om att springa till gaten för att hinna med planet också! phu, det var skönt att landa i Umeå kan jag säga..

Ha en bra kväll

Kommentera här: