helgen..

Jasi.. Vi har haft barnen hela helgen..
I fredags var vi och åt plättar hos Eva.. :)
Sen kom vi hem och såg lite tv.. halv 8 var barnen så trötta att dom fick ta på sig pjamaserna och somna i soffan, dom somna redan innan 8.. Vid 8 kom Dan hit och Kim och han såg fotboll.. kvart i 9 smet jag ner på kiosken och köpte godis.. men de tog inte länge, och inte en enda godis orkade jag äta förns jag gick och la mig mot halv 10.. jag somnade så snabbt att jag inte hann ta kudden nästan tror jag.. :)

Nåväl.. lördag steg jag upp vid 8 någon gång.. men gick och la mig i gen efter att jag hade fikat, jag sovde då en timma kanske, och sedan for vi ut och lekte på lekparken med marina och micehlle.. sen var det lunch.. och sen vila för Anneli igen.. Sovde då två timmar tror jag, och min bästa pojkvän gick ut och lekte med barnen helt ensam.. Eller dom for och hälsa på en kusin till Kim.. Så jag sov ännu en liten stund.. När dom kom hem målade jag lite i målarboken med dom sen lagade jag mat.. Phu vilken dag, jag kände mig helt utslagen hela dagen.. Det blev en ganska tidig kväll för mig.. Kim var däremot uppe längre..

Idag söndag då.. ? Jo än så länge har vi ätit frukost, och nu sitter vi eller snarare dom och pysslar medan jag sitter här bredvid och håller koll..  :) Det brukar inte bli så mycket gjort för mig om jag ska pyssla samtidigt eftersom att den mindre är duktig på att limma överllat och klippa papper i tusen bitar..

Oj vilket detaljrikt inlägg.. nästan för detaljerat.. :) men men så kan de va..
När Kim kommer hem från sin löprunda så ska vi kanske fara på marknad i rökå..

Ha en bra dag på er..

Kommentera här: