Låång dag.

Igår jobbade jag hela 13 timmar i sträck, var av dom sista med fyllisar som vägrade gå ut från hotellet när jag skulle stänga.. "Bara 5 minuter" "bara så och så många minuter" Dessutom inga trevliga, eller trevliga kanske.. men de enda dom gjorde var att klaga.. Så tillslut blev jag less och sa: "Men varför är ni kvar om ni ändå bara klagar och ingenting är bra?!" Då blev dom tyst en stund..

Idag har jag 8 timmar och 15 minuter kvar av mitt 12 timmars pass.. och idag hoppas jag att ingen ska sitta kvar och vara jobbig så att jag verkligen kommer mig hem kl. 9...
Förresten på tal om igår så hade tydligen tyskarna och norrmännen som bor här på hotellet fest igår efter att jag hade gått hem. Jag möttes utanför hotellets entré dörr av en krossad glasflaska, 3 tomma plåtburkar och 1 ciderflaska... plus att dom hade missat vart dom skulle fimpa, så det såg ut som ett h-vete.. När jag senare kom in hade Miguel hunnit städa bort det mesta innan frukosten.. Men fortfarande var det kvar endel.. Någon tyckte att portions sockerbitarna och mjölkpaketen var roliga att öppna.. Så allt sånt var slut och låg lite här och där, sen hade dom nog mixtrat med tepåsarna.. phu! Ja ni kan ju bara tänka er.. Så idag är mitt yrke väldigt varierat.. Städerska, tvätterska, receptionist, restaurangbiträde och diskare..


I alla fall så imorse innan jag for på jobbet så var jag och Kim och röstade.. De ska ju tydligen va så hemigt vad man röstar på, så jag ids inte skriva de här.. :)

Jag är jätte trött idag.. Men som tur är så har jag inte så mycket jobbigt kvar..
Dom som "jag antar" hade fest igår är lediga idag, så de springer folk här lite hela tiden..


Vilket ointressant inlägg för er, men jag kände bara att jag måste få avreagera mig lite..


Ha en bra dag..

Kommentera här: