Men orka..

Suck.. Jag är så lat så lat.. eller så omotiverad så omotiverad.. usch!

Skulle ju städa och vara duktig idag.. Visst jag har plockat ur diskmaskinen och plockat in i den.. typ 15 min.. sen då? okej, jag städade lite runt köksbänkarna och torkade ovanför spisen och så.. men ändå..
Sen innan jag skulle duscha så satt jag på knä och skrubbade mellan kakelplattorna på badrumsgolvet, närmast duchen blir det ju som lite små ljusbrunt. men de är borta nu!
Varför kan jag inte göra något som syns? Något vettigt!?
Jag har ingen motovation, jag vill inte bo kvar här.. jag vill flytta nu! Därför vill jag inte städa och plocka undan, men samtidigt får jag dåligt samvete och hatar när det ligger grejer överallt.. som det tyvärr gör just nu.. !

jaja.. sluta klaga anneli, ta dig i kragen och gör nått vettigt..
Måste i alla fall laga mat nu så jag hinner äta innan jag ska fara och äta, men vad ska jag laga? Hör vilka världsproblem jag har.. Såg att vi hade potatisbullar och bacon i frysen, blir nog att steka det.. Alltid nått..

Förresten, tur att vi inte har lika skitigt som dom i rent hus.. Det går någon repris på tv nu om de.. :) Dit är det lååångt kvar kan jag säga.. :)

ha de bra!

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

åhh vist är det jobbigt att känna att det är "ovärt" att städa, för man vill och ska ändå inte bo kvar.. usch. men vi håller både tummar å tår för att vi ska ta oss från våra trånga, varma lägenheter =)

Kommentera här: