Snart mycket snart.

Så åker vi till stockholm.. guud så kul de ska bli.. :)
Jag längtar massor, även fast jag säkert kommer att va tröttare än tröttast när vi är där och det säkert bli långa nätter eller nått.. :) Ser mest fram emot showen.. We Will Rock You! De kommer bli kanon bra tror jag..

Ikväll är Marina och Michelle här igen, pappa skulle börja jobba så tidigt imorgon, så jag fick ta dom ikväll igen.. De är inte så jobbigt.. Har gjort läxan med Marina.. :) Ljudat LO  SO  SAL  OS  AL  m.m. Sen skrev vi dom med små bokstäver.. :) Sedan var det matteläxa.. Räkna hur många bollar och sedan dra streck mellan siffran och bollarna.. Men hon var riktigt duktig..
Just nu sitter dom båda två och ser på "Spaimaan" Spiderman.. :) De är både Marina och Michelles favorit, speciellt Michelle.. dom ser en tecknad engelsk version, men det bryr dom sig inte om.. :)

Annars händer det inte så mycket här i Malå.. ganska lugnt.. Å lika lungt är det på husfronten tyvärr också.. :( Men men.. den som väntar på nått gott.... väntar alltid för länge.. :)

Nu ska jag snart natta Marina och Michelle.. dom ska upp tidigt imorgon, och det blev sent igår.. eller jag tror inte att dom somnade förns vid 9.. men ändå..

Ha en bra kväll..

Förresten.. Här kommer mina utlovade bilder på vardagsrummet och köket, mitt LILA.. :)

Köket innan..                                     köket efter..
 

Tvrummet innan...                                      ..och efter.....
 

Jag tycker att bilden "efter" i tvrummet är orättvis, de ör mycke mysigare i verkligheten, och gardinerna har små svarta blommor på sig.. men, men.. de är mycigt med mörka gardiner nu på hösten.. Lite tända ljus och förnserlampor som skiner igenom och gör ett svagt lila ljus i gardinerna.. :)

Ajja. så är de i alla fall..

ha de bra

Kram

Kommentera här: