1 Läs mer >>
Igår lärde jag mig nått nytt.. :) Det var en av våra kära husvagngäster här på hotellet som lärde mig..
 
Han kom in på hotellet igår och som vanligt när man inte setts på ett tag så frågar man ju typ "hur är det med dig då?" Och jag svarade att det var bra men att jag hade fått nått i ögat..
 
Det var då han lärde mig att man ska ta i ögonlocket och lägga det över det "undre locket" sedan ska man hålla för näsan och blåsa rakt ut så att det "spränger" precis som man ska göra när man har lock i öronen, bara de att man måste blunda hela tiden för att kunna ha ögonlocket över det andra..
 
Jag trodde att han skämtade så jag fortsatte sitta där och peta.. Men tillslut när han hade gått så fick jag ju testa de han sa, och hips vips var det borta.. :) Så himla coolt, ni borde testa nästa gång ni får något i ögat.. :)
 
 
bilden lånade jag från google.
 
 
Tack för idag!
 
 
 

Ögonlocket!

0 Läs mer >>
Våran lilla tjej är ett riktigt litet busfrö.. :)
Dom säger att dom har fullt upp med henne på dagis, för hon bryr sig inte om vad andra gör eller sånt.. Istället springer hon iväg och gör det hon vill.. Vill hon klättra längst upp i rutchkanan så gör hon det, även om ingen fröken är där just då.. :) Men dom säger att det går jätte bra och hon är jätte snäll.. :)
 
Hon är i alla fall maximal trött varje dag nu.. :) Hon somnar runt 12.00 och 14.30 fick jag väcka henne igår, idag verkar det bli densamma.. :)
 
Något som är svårt med dagis är i alla fall de där med att skicka kläder..
Idag hade hon med sig både sitt fodrade regnställ, sitt vanliga rengställ och en fleecejacka. På morgonen är det typ svinkallt och ca.8 grader, men som nu mitt på dagen blir det 18+ och jätte varmt... Ja dessa höst-dagar.. :)
 
 
Igår medans hon sov passade jag i alla fall på att baka en kaka, det blev en mazarinkaka med förlite florsocker på då jag tyvärr inte hade mer hemma.. :) Och tyvärr hade jag ingen bild heller, inte ens en gammal.. :)
 
Annars så har Wilma sovit som ett skrutt i natt.. 02.30 vaknade hon och tyckte att det var PERFEKT att stiga upp, men de tyckte varken jag som skulle upp kl. 05.45 eller Kim som hade jour.. Tillslut vid 04.00 somnade hon om.. äntligen! Sen var det bara om att vara vänlig och stiga upp när väckaren ringde.. Men, men ibland finns sånna nätter också.. 
 
 
Nä, man kanske skulle ha tagit sig en liten tupplur ikväll då jag har lovat gå in ikväll och jobba då Kim kommer hem.. :) Men då får jag ta igen lite tid som jag förlorat under alla dessa inskolningsdagar..
 
 
Ha de!

 

Busfrö!

1 Läs mer >>
Åh vad jag längtar... Eller rättare sagt skulle jag gärna vilja åka till IKEA, för idag finns nämligen ingenting planerat.. Men jag pratade med min bror i dag, och han skulle beställa därifrån i slutet på veckan, så nu börjar jag sitta och titta om jag behöver nått.. Och, egentligen inte... Men de finns såååå mycket fint man skulle vilja ha.. :) De får helt enkelt vänta tills våran utbyggnad är klar.. :) Vilket tyvärr nog är ett tag bort.. men, men..
 
I alla fall på tal om vår utbyggnad så längtar jag tills vi får ta fram tapetserarbordet, för då ska det nämligen tapetseras om i tvrummet.. Men bara en vägg, fondväggen.. Jag tyckte den var super fin förr, och den är fortfarande fin.. Men de där med fondvägg är inte riktigt min grej, jag hatar det! I alla fall som det är nu när den är brun... De finns ju inget som passar, tycker bara att det ser grötigt ut och som att det inte är någon ordning.. Jag skulle vilja ha det stilrent men samtidigt mysigt... här är väggen.. just innan vin möblerat..
 
 
jaja, så mycket mer hade jag inte att säga, och jag har jobbat typ hela dagen..
Imorgon är det åter jobb igen, och även inskolning för Wilmis.. :)
 
 
KRAM

Ikea och sånt!

1 Läs mer >>
även intresset för att skriva blogg har nog sinat lite.. Jag har som jag kanske tidigare nämt tröttnat på att sitta vid datorn.. Jag tycker att det är super tråkigt nu för tiden.. Jag tvär kollar facebook, och jag tvär kollar de ca. 10 bloggarna jag följer.. sen är jag less och då går jag härifrån..
 
I alla fall så tränkte jag att ni skulle få en liten (stor) bildbomb då jag inte orkar skriva allt vi gjort sedan senast..
 
Det började ungefär här senast.. Wilma plurrade i denna vattenpöl typ 4 ggr samma dag.. tillslut var det shorts och foppisar som åkte på.. Alla andra skor var blöta, och galoniskarna och stövlarna som hon har på sig på bilden... ja, då sprang hon ju och föll rakt i pölen så det rann in vatten ungefär överallt.. :) Men kul hade hon.
 
Det har regnat en hel del.. 
 
Wilma har lärt sig att klättra, dvs. Hon klättrar upp på både bord och stolar..
 
 
Vi har varit på bröllop, fina Karl och Ellinor har gift sig.. :)
 
 
Förra helgen spenderade vi i Piteå.. Vi lekte husvagnsliv och bodde på Piteå Havsbad i 2 dagar.. :)
De va hur mysigt som helst, speciellt då Piteå bjöd på sommarvärme hela helgen.. :)
Dom hade typ världens största luftland där.. :) På campingen.. :) Wilma tyckte att det var super-skoj! De bästa var nog att vi nästan var ensamma där.. :)


Mellan fredag - lördag fick vi besök av Ida, Johnny och Noel.. :) De var superskoj och måste absolut göras om.. :) I alla fall om jag får bestämma.. :)
 
 
....och sen vi kom hem har sommaren visat sig från sin bästa sida, och vi har tilloch med vågat ha både t-shirt och shorts på oss.. :) Vi köpte två blå plaststolar till Wilma i Piteå, och dessa har hon lekt massor med.. Hon sköter om sin docka som att det vore hennes bebis.. :)
 
 
 
Här bevisar hon för pappa att hon visst kan ha 3 tuttar i munnen samtidigt.. :)
 
 
 
 
 
Sen för att skriva en liten snutt så har Wilma börjat med inskolning på dagis.. :) Det går superbra och hon skiter fullständigt i jag och Kim, så fröknarna frågade oss om vi ville fortsätta med inskolning nästa vecka eller om vi ville börja ha henne där.. Och eftersom att vi också känner att det går riktigt bra och att hon verkar storm trivas så bestämde vi oss för att hon får börja på riktigt på onsdag nästa vecka.. :) De blir nog skoj för henne.. :)
 
Och för att tala om mig så har jag fått ett nytt jobb.. :) En provasnställning på 6 månader.. :) Och jag hoppas att jag klarar av det, jag vill verkligen, men ibland undrar jag vad jag gett mig in på.. :) De är i alla fall på Malå Geoscience.. :) Och om jag nu titulerar mig rätt så kommer jag att bli ekonomiassistent.. :) Håll alla tummar och tår för mig.. :)
 
På baksidan då... med utbyggnaden... Det tar sig.. Idag har dom lagt sement runt kanterna på grunden eller vad man ska kalla det.. För nästa vecka.. kanske ibörjan så kommer dom gjuta så det blir klart.. :) Sen är det bara börja bygga.. :)
 
 
Nej, nu har jag en ledsen, förkyld och övertrött tjej som jag tänkte förska söva.. Sen har Kim lovat att vi kanske ska se en bra film, som jag får välja.. :)
 
 
Ska försöka skriva mer ofta.. :)
 
 
KRAM
 

Tiden och orken..