3-4 dagar kvar..

Ja, beroende på hur man ser det.. Om man räknar med idag eller inte.. :)
I alla fall så är det väldigt nära till beräknad födsel idag.. :)
Jag vet inte om det är jag eller om det är så.. Men jag tycker att min mage har sjunkit ännumer typ i natt..
Nu har jag typ tusen kläder på mig på dagens "svarta" bild.. men men.. vi får se.. Har en tid hos barnmorskan idag halv 12.. Då lär jag ju få veta om huvudet har fixerat sig eller inte.. :)
 
Med våran tur så kommer väl bebisen bestämma sig för att komma ikväll... För Kim och grabbarna har bokat biljetter till hockeymatchen i Skellefteå... Ett tag skämtade dom och sa att dom skulle ta två bilar ifall Kim skulle måsta åka.. :) Haha.. Men, nää.. jag känner fortfarande egentligen ingenting annars, så de är nog riskfritt än så länge.. :)
 
Kim och Dan hann lägga golvet i lillrummet igår.. :) Kommer bli bra de här tror jag.. :)
 
Vi sover fortfarande i byggkaoset, men ändå så dammtorkade jag och dammsög hela sovrummet igår.. Bara för att de skulle kännas lite bättre att sova där.. :)
 
Annars så verkara jag självklart ha dragit på mig en förkylning nu.. PASSANDE!!!
Har så ont i halsen att jag varken vill äta eller dricka.. Endast te och glass känns bra för halsen.. Det går även upp i huvudet så jag tänkte ta en ligga i soffan dag idag.. De känns som att det behövs..
 
Wilma min älskade skruttunge har hela veckan tyckt att 05.10 är en perfekt tid att göra morgon på.. Men neeeej, de tycker verkligen inte jag... Men, bara gilla läget och efter otaliga försök att få henne att somna om, inse att man måste stiga upp..
 
Igår när jag hämtade hem henne från dagis var det så fint väder att vi stannade ute i ca. 1 timma innan vi gick in för att äta mellis.. :)
 
 
Just de ja..
Fick tag i min surfplatta i tisdags.. :) Den är super bra, kommer bli perfekt att ha på BB, husvagnen m.m. :) Även i soffan funkar den utmärkt.. :) Har dock inte testat den så mycket än då den här bärbara datorn står på köksbordet och har större skärm.. :)

Nä, något mer hade jag nog inte idag..
VM i längdskidor börjar idag, vilket blir perfekt för min vildodag.. :)
Ska bara ta hand om två tvättar lite senare idag också.. :)
 
 
KRAM

Kommentarer:

1 LenaJL:

skriven

Så fint det blir! :)
Ja nog är magen klar tycker jag det ser ut som! :)

Kram!

Kommentera här: