Ändrade planer!

Jaa.. Ni som följer mig på facebook har väl redan läst om möglet! FAN! om man får säga så.. Någonstans innerst inne så hade jag ju hoppats på att det bara var inbillning...
Vi vet dock inte hur det har kommit på plats, eller hur mycket det är..
Pappa och Kim skulle fortsätta såga och kolla imorgon.. Så vi får hålla tummarna att det bara är dom ca. 1,5 meter som pappa hitills sågat upp som det rör sig om..
Det verkar följa väggen runt, man kan dock inte fånga det så bra på bild då det inte verkar vara "blött" någonstans.. De enda man ser är att det har varit blött och att det ligger sånt här vitt mögel som man kan skrapa bort runt om träet.. Suck!
Men vi har fått låna en sån där maskin som ska dra ut all lukt från både kläder och väggar, så den får gå i natt och imorgon..
 
Måste än en gång tillägga att min pappa är bäst i världen.. För han ställer alltid upp i alla lägen... Och att han är kunning inom jaaa, kan nog säga allt vad gäller hus, byggen, vattenskador, mögel och jaaa.. En allmännbildad pappa helt enkelt... :) Imorgon ska vi ringa försäkringsbolaget och se vad dom har att säga.. Men pappa sa att dom måste komma hit och se det för att typ kunna bestämma något.. jag fattade inte så noga.. Men antar att det kommer bli ännu mer utdraget med just den biten nu.. :( typiskt!
 
 
Så med detta besked, plus att det började lukta 10ggr värre i sovrummet så bestämde jag mig för att sova på en madrass i Wilmas rum i natt, Kim skulle ta soffan i tvrummet..
Så här ska jag sova ialla fall..
 
Sen blir det nog om att börja tapetsera i stora rummet på lördag istället för sovrummet..
För även om det inte finns någon värme eller ström där så kan man ju dra in ett litet element för att få det varmt där inne.. Det finns ju inget innertak heller.. Men just nu är allt bättre än att sova i sovrummet..
Som ni kan se i vårt gästrum nedan så finns en 120´s säng där stående mot väggen, och den tänkte vi att vi skulle kunna flytta in i det nya rummet för att sova på tills vårat sovrum blivit klart..
 
Ja allt går att lösa, bara man vill..
Men som sagt.. Tror gärna bebisen får stanna i magen i en vecka till just nu..
Huvudet var i alla fall inte fixerat idag, så det är nog en liten bit bort i alla fall.. :)
 
För ni intresserade så leder Skellefteå med 3-0, så killarna har nog roligt på matchen IRL. :)
 
Nu ska jag deppa lite extra i soffan med den choklad jag köpte tidigare idag, plus en varm tekopp..
 
 
Jo just de.. Måste bara berätta att glassbilen kom idag.. JAAAA!!!! Köpte hela 3 olika paket med glass, för nu skulle dom börja köra var 4:e vecka sa han.. och dom hade haft ett uppehåll i hela december och januari, därför hade jag inte sett dom.. :)
 
KRAM
 

Kommentera här: