Även om...

....visst är det så att även om man älskar sitt barn av mer än hela sitt hjärta så får man va gode irriterad på dom en dag som denna.. Vi har inte fått göra en enda grej utan tjafs idag.. Och då menar jag inte lite tjafs, utan ordentligt med ett skrikande barn som skitit fullständigt i oss och vad vi sagt! Sen tillråga på denna "underbara" dag så tog det 1 timma och 25 minuter innan hon somnade! pjuh! Men imorgon är en annan dag, vi får hålla tummarna att hon är lite mer hjälpsam då..
I alla fall så hade vi en härlig förmiddag uppe i backen efter att vi tillslut hade fått på henne kläderna efter minst 30 minuters tjafs om att hon inte skulle följa eller ha på sig några kläder överhuvudtaget!
 
Väl framme så var hon ju superglad och världens goaste tjej, tills vi skulle hem igen och hon vägrade sätta sig i bilen..!
 
 
 
Annars så har det sprungit folk här ungefär hela dagen.. Vet inte riktigt vart den tagit vägen.. men mitt i allt fick vi fin främmande från Skellefteå också.. :) Alltid roligt.. :)
 
Kim och pappa har lagt färdigt golven idag, plus burit ut allt skrot, så nu är det bara slipa det sista spacklet och sedan upp med tapeterna.. Sen i veckan skulle kanske taket på plats, plus elen.. Måste bara få säga hur skönt de känns.. :)
 
Tror inte att någon kan förstå den känsla jag har nu.. Alla säger att jag ska fokusera på att vila, förlossningen och bebisen och allt de där, men det är fasiken inte lätt i detta kaos..
Jag kan bara inte fokusera när jag vet att just nu har bebisen ingenstans att sova, just nu har vi ingenstans att sova.. (eller jo, i ett sovrum där det råder mer byggkaos än någon annanstans nästan)
Det är även spån i hela huset och varje steg man tar så fastnar det något under sockarna, möbler finns utspridda överallt, så det känns nästan som att det inte går att gå igenom huset snart..
 
Men det är bara att bita ihop!
 
Nu när dom har sågat färdigt så tror jag att jag ska passa på att dammsuga ordentligt i hela utbyggnaden, plus resten av huset imorgon, så känns de kanske lite bättre i alla fall.. Vi får se hur jag orkar..
 
 
Idag var ju i alla fall dagen D, men än känner jag då inget annorlunda, så det är bara vänta och se..
Jag tror att jag kanske ska hoppas på fredag eftermiddag, de blir nog en bra dag.. :) Kim jobbar nämligen kväll både tisdag och torsdag, så vi får hoppas att det inte händer när han är ute på larm.. :)
 
Nä, de var nog allt för mig just nu!
 
KRAM
 
 
 

Kommentera här: