Lite si och lite så..

..Det går många tankar genom mitt huvud nu om dagarna..
Bland annat så går jag fortfarande och funderar på nya tyger, men behöver jag verkligen de?, och när ska jag ha tid att sy något? Jag måste ju kanske åka iväg i natt, de vet man aldrig..
..Funderar även på om jag vill klippa mig och färga håret igen.. Eller det vill jag, men har jag råd? och hur skulle jag klippa mig då? Skulle jag klippa bort luggen som jag nu äntligen har sparat ut igen? Ska jag klippa bort mitt "långa" hår och få de axelkort igen? Åhh.. De är så många frågetecken.. Men jag skulle så gärna vilja.. Men lite samma där.. Värt att boka en tid nu? Kanske är jag inte hemma då..
..Funderar även endel på förlossningen.. Idag är det prick 7 dagar kvar, och jag gruvar mig för att det inte ska starta igång av sig själv.. Är lite rädd att det ska bli lika utdraget som förra gången, Är inte rädd för själva förlossningen, utan den där hela dagen och halva natten innan Wilma föddes..
Ja de återstår att se..
 
Är även sugen på att pyssla lite mera, samtidigt som jag känner att jag behöver vila/sova de få timmarna Wilma är på dagis.. Och på kvällen vill jag hinna träffa Kim och umgås med honom..
 
 
Imorgon kommer de hända grejer på vår utbyggnad.. Hela dagen ska ägnas till den, och förhoppningsvis kommer de hända en hel del.. De skulle faktiskt va ganska skönt om de mesta var färdigt innan bebis bestämmer sig för att se dagens ljus.. Och det är ju inte omöjligt att kanske endast taket kommer vara kvar då.. :)
Vi få helt enkelt se där också.. :) De kommer bli bra vilket som..
 
 
Kim söver Wilma och sedan blir det filmkväll.. Någon komedi skulle vi se då vi tyckte att det var så dåligt på tv.. Men som vanligt när något planeras så lär han väl få larm, för han jobbar ju faktiskt fortfarande... Ändå tills imorgon bitti..
 
KRAM

Kommentera här: