Lördag och jaa..?

Suck.. Vet inte riktigt vart jag ska börja..
Egentligen har jag nog inget vettigt att skriva, men eftersom att jag påbörjat denna mögelhistoria och allt annat om vår utbyggnad så kan jag lika gärna fortsätta med det..
 
Möglet i sovrummet verkar vara ytligt, och igår försökte pappa och Kim skrapa bort allt man kunde se, och sedan plocka ut den där joniseringsmaskinen.. Igår kväll kändes det bra och vi kände ingen mögel-lukt alls.. Så vi bestämde oss för att sova där inne i kaoset.. Natten har varit perfekt.. :) Har kunnat vända mig utan att klämma fram en tår för att det gjorde så ont.. :) Och jag kände mig så utvilad när Wilma vaknade kl. 06.05.. (det är inte alla morgonar man vaknar och säger "men, har du sovit såhär länge Wilma" :) )
I alla fall så ringde pappa nu på morgonen och bad mig stänga dörren in till sovrummet för att några timmar senare gå in och lukta om jag känner mögel.. Och just nu tyckte jag att jag gjorde det.. :( Typiskt! Men vi får se vad han säger sen..
Så här ser det ut.. Det är inte blött någonstans.. Men det vita nu kan se är mögel.. Det är mer och mindre på olika ställen.. (fast just nu borde allt vara borta)
 
Till utbyggnaden då... Ja, Kim och pappa skulle sätta in innerdörrarna igår, men det gick ju som det gjorde då självklart jag och Kim hade tagit med fel dörrar hem, så han fick lov att åka en snabbis till Skellefteå för att byta ut innerdörrarna idag.. Även passa på att köpa lite golv och taklist. Oanade utgifter är aldrig roligt!
 
Så ingen tapetserig idag alltså, och förmodligen inte imorgon heller..
Tror att jag ska försöka spackla klart där inne nu, inte för att jag någonsin testat spackla, men jag har ju sett på.. Så slipper Kim göra det, och så blir det gjort.. då kanske de kan slipas imorgon och tapetseras imorgon kväll.. Men det vet man aldrig.. Inte lätt att bestämma såhär i förväg har jag märkt.. tyvärr..
 
 
Sen har Kim hämtat ut barnstolen från sjukan.. Vi gör som sist.. Vi hyr första årets bilbarnstol på sjukstugan i Malå.. Och det är ingenting jag ångrar.. I år har dom uppgraderat sig till Brio, och stolen verkar super fin..
Jag menar 300:- för 9 månader är ju ingenting.. Sen är det ju bara köpa en ny stol som dom kommer använda nått år i alla fall.. :)
 
 
Och sen tycker jag även att jag fyndat på Ellos på morgonen.. Känner mig riktigt nöjd..
Dom har ju specialerbjudande idag och imorgon med 50% rabatt på alla röda priser i rea shoppen..
Egentligen hade jag nog inte råd, men jag känner att det var värt.. :)
För 741:- inkl. frakt fick jag två klänningar, två bh-ar, en poncho och en vinterjacka.
Mest nöjd är jag över jackan som jag hade tänkt beställa i höstas, men insåg att jag inte skulle kunna ha den så länge då jag var i början på min graviditet, och den kostade 999:- Men nu var det rea på rea, och jag fick den för 449:- De känns faktiskt bra.. Inte super billigt, men ändå helt rätt kurs för en ordentlig jacka som bara fått bra betyg.. :) Hoppas bara att den kommer passa nu när jag inte kommer kunna testa den ordentligt direkt..
Det blev denna jacka nedan, den ska gå ner lite över rumpan, och den jag beställde är grön, men den var tydligen slut nu, det fanns bara bild på den blå kvar.. :) Inte så märkvärdig. Men jag tror jag kommer gilla den. :)
 
Nä, slänga i sig lite mat och sedan försöka spackla lite innan Kim kommer hem och innan Wilma vaknar från sin lunch lur.
 
KRAM

Kommentera här: