Mera byggkaos!

...Hmm, dagen började med att vi möblerade om lite i sovrummet.. Eller rättare sagt så flyttade vi bryån från väggen där vi ska tapetsera om... och självklart med vår tur så var det ett litet ben under byrån som typ lossnade och rev sönder golvmattan.. (Kan dock tilläggas att pappa inte satte fast golvet när han la det, utan den skulle ligga löst och endast sitta i kanterna)
I alla fall så blev det ju ett "stort" hål i golvet, så vi fick bestämma om vi skulle ignorera det tills vidare eller köpa nytt direkt.. Så det blev nytt direkt.. Järnet ner på järnafffärn, där hade dom 3 golv hemma med någorlunda bra pris.. Ett var typ samma som i tvrummet, ett var mer gulaktigt, och ett var grått.. Så jag bestämde ganska snabbt att vi testar det gråa golvet.. Så det blir något i stil med detta nedan..
 
Köpte även två rullar tapeter som kommer bli fondvägg där fönstret och balkongdörren satt..
Allt frid och fröjd... eller......?
Nja, det finns ett litet, eller gode stort! problem.. Jag tror att det är mögel i ett av hörnen i sovrummet, för det luktar så, och bara tanken på att en bebis ska ligga i det gör det inte mycket bättre.. Jag har känt lukten länge men ignorerat den, och även väntat på att vi skulle bygga om.. Så nu ska pappa ta hit nån grej som skulle dra ut all lukt, och sen skulle han borra upp nått hål i golvet och titta om man kan se nått mögel.. Håll alla tummar och tår att det inte är nått allvarligt!
Annars så ska vi nog tapetsera i helgen, och Kim kanske skulle lägga golvet i "lill rummet" ikväll.. om han inte får larm, för han jobbar nämligen kväll..
 
Just nu önskar jag att bebisen håller sig i magen tills vårat sovrum blir klart.. Det måste den, för just nu finns ingen plats för en spjälsäng, och jag kan lova att vi inte ryms 4 personer i våran 160´s säng.. Det är nog trångt med en Wilma som lägger sig på tvärsen ungefär varje natt.. pjuh! Ångrar som tusan att vi inte köpte en 180´s direkt, men nu gjorde vi inte det och vi är nog snäppet för snåla för att köpa nytt.. De känns så onödigt.
 
 
Nää.. ska som vanligt äta lite innan jag ska lägga mig i soffan och ladda för en kväll med busfröet bergström.. :)
Imse vimse spindel mitt i trolldegsbakningen är väl perfekt "paus" :)
 
 
 
Nä, ha de bäst!
 
KRAM
 

Kommentarer:

1 LenaJL:

skriven

Håller tummar och tår att det inte är mögel!!

Vi brukar låta Alma ligga skavföttes med oss i storsängen. Det gick bra tills Elsa växte så pass mycket att deras ben började slå ihop... :)

Kram!!

Kommentera här: