Still going strong.

Ja som ni förstår är jag fortfarande hemma.. Och inte verkar bebisen ha några planer på att komma ut heller.. Meen, plötsligt händer det.. Tiden är ju inte ute förns på söndag.. så vi får väl se.. :)

Har haft en liten photo shoot med mig själv på morgonen.. Inte lätt de där med att rigga en kamera och sedan springa fram och tillbaka mellan varje bild för att sätta på självutlösaren.. :) Bilderna är dock i fel "läge" så jag kan inte lägga upp dom på bloggen.. Tog en annan bara för kunna lägga upp den här istället.. :) Så detta är alltså jag idag.. V.39+1

 
 
Annars så hände de ju endel på utbyggnaden igår.. och just nu kan man säga att vi bor i ett byggkaos.. :) Men förhoppningsvis ska det snart bli bättre de med.. :)
 
Dörren från datarummet in till dom nya rummen är nu öppen..
 
I sovrummet har vi nu mera inga fönster eller dörrar..
Fönstret står även kvar, plus en gungstol som tar massor med plats, men som för tillfället bor i sovrummet då den inte ryms någon annanstans..
 
Saker och ting börjar hända..
 
... och nu ligger golvet på plats.. :) (men bara i "lill hallen" och stora rummet) And i LIKE IT A LOT!
 
Det är fortfarande en hel del kvar.. okej MASSOR! Men nu är det egentligen bara att sätta upp tapeterna och taket, sedan är det ganska klart.. Innerdörrarna ska också upp, men det skulle nog ske ikväll om jag förstod det hela rätt.. :) Vi måste dock få ström i rummet också, för just nu är det ganska kallt.. Men det är bara nån grej som måste kopplas in i säkringsskåpet, så de borde gå ganska snabbt.. :) hoppas jag.. :)
 

Ja men det var lite om det..
Imorse skulle jag leka rörmockare och "TVÄR!" skruva isär avloppet i handfatet som nästan är tättt.. Jo just de, de där med tvär göra borde jag skippa.. För när jag väl hade fått isär det efter att både ha skruvat ner dörrarna till skåpet och nästan skruvat sönder skinnet på mina händer, så var det ju inget stopp.. Det var äckligt där inne i avloppet, men det var inte stopp.. Så jag rengjorde lite och satte tillbaka.. Problemet var bara att det inte höll tätt.. HJÄLP! jag skruvade och skruvade.. och inte hjälpte det.. Men tillsslut så lyckades jag lösa det, och nu hoppas jag att det fortsätter vara tätt.. :)
Dock så rinner fortfarande inte vattnet undan så snabbt, så stoppet måse sitta längre in, vi får testa med någon sån där kaustiksoda eller vad det nu heter..
 
Nej, nu ska jag stoppa i mig lite lunch och sedan lägga mig i soffan tills jag ska hämta Wilma kl. 13.30
 
 
KRAM KRAM

Kommentarer:

1 Frida Fjellner:

skriven

Vad fin du är med magen! :) Och vilket snyggt golv ni lagt i utbyggnaden! :)

2 LenaJL:

skriven

Ja, kära värld. Byggkaos. Känner igen, vi rev väggen mellan kök och matrum sista veckorna innan jag fick Elsa. Men jag säger inte att golvet inte är åtgärdat än. ;)

Prova klorin i avloppet. Häll i en ordentlig skvätt på kvällen och låt verka över natten! :)

Kram!

Kommentera här: