Ändå duktig!

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt.. :)
Har dock lite ångest över att inte köket är klart. Ligger saker ungefär överallt..
Men vad har jag gjort för att förtjäna den där titeln då?
Jo, jag har.....
...Planterat om alla inne blommor, även Andreas kom hit med sina 4 blommor som han ägde.. :)
...Bytt gardiner i köket
...Putsat fönstrena på framsidan invändigt, utvändigt och mellanvändigt (det är 3-glas fönster)
...Dammsugit hela huset
...Lekt med barnen
 
Ja, men det tycker i alla fall jag var en helt okej dag..
Jag delade upp en hel drös med blommor som förökat sig och växt ur sina krukor idag, någon som vill ha en klyvia eller 2.. fick 10 skott.. pjuh! Men eftersom att jag inte riktigt vet hur man hanterar "skott" så planterade jag ner dom i en kruka tills vidare.. Men som sagt.. Är det någon som vill ha så "bortskänkes, finns på lingonstigen"
 
 
För er som inte vet vad det är för en blomma så kan jag meddela att den är näst intill odödlig, och ibland blommar den.. :) Här nedan finner ni en bild på alla mina klyvior, som ni förstår så är de oranga de blommor som dom får.. Tror mina brukar blomma ungefär 2ggr/år.. :)
 
Sen satte jag om en stor eländig med väldigt fin ..... hm.. blomma/kaktus som jag fick av Kims farmor och farfar när dom flyttade från sitt hus.. Idag är första gången som jag försöker dela på den, vi får se om den överlever..
 
Fick även idén att dela på min såkallade garderobsblomma.. Den är jätte stor och höll på att spränga krukan (den största som jag äger)
Insåg då att deras rötter är väldigt läskiga, för dom ser ut som hjärnor..
 
Ja men de var nog de..
Sen blev de bara lite flummbilder på Wilma.. :)
Hon är ungefär inte tyst en sekund på dagen, så svårt att få en bild där hon inte pratar.. :)
 
 
 
Idag var hon tillåmed duktig och sa till på dagis att hon behövde på pottan.. Min ÄLSKADE duktiga tjej.. Jag blir hur stolt som helst varje gång.. :) Speciellt när man inte är förberedd.. Idag stod jag och fixade med maten i köket, och helt plötsligt hör jag hur hennes potta börjar spela, då har hon tagit av sig byxorna och dragit av sig blöjan för att kissa på pottan, utan att säga nått till mig.. :)
 
... och sist men ja, faktiskt minst så har vi Fanny som lever och mår.. :) Hon har fullt upp med att hålla reda på storasyster när hon är vaken.. :)
 
 
Nej, nu ska jag gå och se Fantasterna på 4:an.. ikväll handlar det tydligen om ABBA.. :)
Sen kommer Kim hem, förhoppningsvis.. (han jobbar) å sen blir de å sova.. :)
 
Natti natti
 
Kram
 

Kommentera här: