I väntan på regnet..

Det verkar va helt omöjligt att regna.. Jag skulle verkligen behöva lite regn, mina vattentunnor håller på att va tomma, så nu snålar jag och vattnar inte uteblommorna så ofta som jag kanske egentligen ska göra.. hm! Jaja, det blir som det blir.. Men ändå sedan i lördags har dom här mörka regn/åskmolnen seglat runtom oss, men icket att det kan komma en störtskur.. I min värld skulle en störtskur räcka långt.. För jag vill ju egentligen inte att det ska regna då jag tydligen är en soldyrkare i år.. :)
 
För övrigt känns de som att denna vecka blir en bra vecka, och nästa och nästa.. :) typ..

Kim har en sån där supervecka i veckan enligt mig, dock Okul att han jobbar helgen, men han jobbade kväll igår, och imorgon och på torsdag är han ledig, och på fredag jobbar han kväll igen.. Sen ska jag på mitt livs andra tupperware party imorgon.. :) Spännande.. Sen ska jag och Lena baka på lördag.. :) Besök hennes blogg vet ja.. "www.lillafavoriten.com"
På måndag får jag ÄNTLIGEN göra nått åt mitt hår! Gud som jag längtar. det behövs verkligen på riktigt.. Om jag inte minns fel så tror jag att det var i slutet på oktober eller början på november jag klippte mig senast.. Ja herre gud! Vet dock inte hur jag ska göra, om jag ska klippa bort luggen igen eller om jag ska fortsätta spara så den blir lika lång som övriga håret.. Älskar att kunna sätta upp den nu när det är så fint väder.. :)
Jag gillar ju ändå de här kortare.. Åh vad länge sen jag såg ut så.. :)
 
 
 
Ja, de va några av frisyrerna jag haft.. ganska lika, men ändå olika.. :)
 
Nu ska jag äta lite sedan plocka undan lite innan jag ska hämta Wilma.
 
Yes Box!

 
 
 
 

Kommentera här: