Regn och rusk!

Såklart.. när alla andra är lediga så ska det regna så man "måste" sitta inne hela dagen.. Men, men.. vi har nog gjort det bästa av situationen och spenderade förmiddagen hos pappa och Jill, där vi hälsade på både fåren, lammen och kycklingarna i ladugården.. När vi väl kom hem så var det hundarna som stod i centrum.. :) En kort sväng på fyrhjulingen hann Wilma också med, fastän att det regnade.. :)
 
Eftermiddagen spenderades hos Kims mamma och pappa, där vi egentligen bara skulle stanna en stund, men blev kvar ändå tills efter middagen.. :) Sen väl hemma så myste Kim och Wilma ner sig i soffan medans Fanny sov.. Själv gick jag ut i regnet och skottade några skottkärrslass med jord.. Vi ska nämligen så gräsmatta där den äckliga stora vattenpölen brukar vara.. Den är inte äcklig för att den är stor, utan för att det är sur-gegga i den så alla kläder började lukta surt! usch! Men snart ska det bli ändrig på det med.. :)
Denna bild är från förra året.. Mitt i sommaren när det var gräs, men nu på våren när det inte är gräs så är det endast GEGGA!
 
Annars så är det tydligen hockey ikväll och jag tycker inte att det är så super spännande när inte Skellefteå spelar.. sååååå.... tror nog att jag ska göra klart dom där dop-korten.. Dom blir dock inte alls märkvärdiga, men de är det där med att måla som tar all tid!
Tänk hur duktig jag var med Wilma.. Gjorde dessa avancerade kort.. Men nu finns inte riktigt den där tiden som jag hade då..
 
Nää, nu vakna den minsta av mina älskade döttrar.. så ha de bäst!
 

Kommentera här: