Söndag den 19/5

Tihi!
Nu är jag här igen.. :)
Inte för att jag har så mycket att säga men kan visa nån bild i alla fall..
Har haft dom bästa dagarna i det finaste vädret! Gud vad jag älskar sol.. :) Det är hur skönt som helst att bara kunna dra på sig ett par shorts och ett linne och ändå inte frysa kl. 08.00 på morgonen.. Som jag njuter, och vara mammaledig är inte helt fel när detta väder serveras mig.. :)
Märkte dock att jag ligger MYCKET efter i klädväg både till Wilma och mig själv.. Fanny får ärva från Wilma..
Så hips vips har jag beställt sommarkläder till oss båda för ett X antal hundralappar.. Bra att barnbidraget kommer i morgon.. Det är en sån här gång jag önskar att jag bodde i en stad så att jag bara kunde tvär fara och köpa ett par shorts och en klänning till Wilma. Idag äger hon.. få se nu.... 3 t-shirtar som passar, inga shorts och ingen klänning som passar till vardags.. hm! Själv rensade jag ju garderoben för ett tag sedan och slängde då tydligen iväg typ alla mina sommarkläder.. Plus att jag då även har två storlekar större än vanligt på mina byxor! usch vad jag ogillar det!
 
Jag har i alla fall nästan gjort klart mitt lilla sy-rum..  :)
 
Fanny är sötast i världen och börjat skratta när man pratar med henne.. :)
 
Imorse myste jag och Fanny på en filt utomhus.. :)
 
Min älskade Wilma killade pappa KIm under fötterna.. :) Hon tyckte det var super kul.. :)
 
 
Wilma fick låna en pool från farmor och farfar.. :) Hon tyckte att det var jätte kul att få bada utomhus, hon har dessutom blivit ännu bättre på att berätta när hon behöver på pottan, hon säger tilloch med till när hon sitter och badar i badkaret, så lyfter man upp henne och hon sätter sig på pottan, gör det hon ska och sedan får man lyfta ner henne i vattnet igen.. :) Igår var hon utan blöja i säkert två timmar, och hon hann göra både etta och tvåan två gånger under den tiden.. :) Min älskade tjej, så stolt jag blir över henne.. :)
 
 
Annars så har ju Kim snickrat ihop en sandlåda till Wilma.. :) Superfin blev den.. :) Och det bästa av allt.. Den kostade oss 0:- tack vare världens snällaste pappa som hade endel brädor "liggandes" som vi fick ta.. :) Okej, det som kostade oss något var den lilla biten vi körde med bilen för att leta sand.. :)
 
 
Och till sist..
Lite brun har jag nog allt blivit.. hoppas jag.. :)
 
På ryggen syns det inte så mycket eftersom att jag har bytt tröja typ 3ggr idag, = 3 olika brännor.. Men till höger på bilden syns det lite.. :)
 
Njaaa..
 
Nu ska vi se om Sverige tar VM-guld i hockey.. Sen blir det sängen direkt!
 
kraaam
 

Kommentera här: