Sunshine!

HJÄLP så varmt det har varit idag.. riktigt skönt må jag säga.. :)
Fast de brände lite på benen när termometern visade 45,6 grader i solen.. :)

Kim har varit ledig idag, så vi passade på att åka till statoil med barnen för att äta mjukglass. Super mysigt.. :) Wilma fick dock en isglass istället.. :) Men hon tyckte att det var nog så gott.. :)
 
Ikväll har jag varit på tupperware party, och några hundralappar fattigare blev jag.. pjuh! Men kommer få mig 3 bra att ha saker.. :) En bunke, en shaker och en hm.. typ pinne.. kommer inte alls på vad det heter nu, men den verkade bra.. :)
 
Testade även en klänning idag som jag hade beställt från HM, och jag kan säga att den är redan min favorit, och jag är ju som jag är.. så jag har redan beställt hem en till, i en annan färg såklart.. :)
 
Och endel kanske tänker.... hur har hon råd? Jo, de har jag nog egentligen inte.. Men jag väntar på mina skattepengar.. :) Och så länge jag inte ligger back på mitt konto så godkänner jag själv att jag får beställa saker.. :) Snart är det dock köpstopp.. Men som jag sa tidigare så ligger jag väldigt dåligt till på mitt sommarkläder lager, så det är behövliga saker.. :)
 
Klockan står nu på 21.05 och vi har fortfarande 20,1 grader i skuggan..
Kim är och fiskar och jag ska he mig ut och vattna mina stackars blommor som inte fått vatten på hela dagen..
Men då det inte kom något regn igår så är jag fortfarande lite snål om vattnet..
 
Inga bilder idag, tyvärr.. Men en annan dag kanske.. :)
 
ha de bäst!
 
 
 

Kommentera här: