0 Läs mer >>
Tycker så synd om mina kollegor som just nu har HUR mycket jobb som helst, som ska va klart innan söndag. Jag försöker hjälpa så gott jag kan, men tror jag fixar typ en droppe i havet av allt som dom gör just nu.. Ja de är inte lätt, men de kommer ju mer och mer för mig..:)
 
I övrigt så går det piss-dåligt med min stickning.. Har inte gjort nått mer sedan sist..
Men nu har jag beställt tyget så jag håller alla tummar att det ska komma snart!
Har även beställt lite nyta byxor till mig.. Har endast 1 par jeans, resten mjukisbyxor och leggings..
Tror dessa kommer att bli favoriter om dom passar som jag ser det framför mig.. :)
Åhh.. jag hittar inte åt dom nu.. jag som ville visa en bild.. men men..
 
Bara för att jag letade massor så sprang klockan iväg och jag borde egentligen ha varit i säng för 10 minuter sedan, men nu ska jag bara skriva klart sen snabba ryck isäng..
 
Wilma var och träffade en läkare och otaligt många sköterskor igår i Lycksele..
Det togs prover och det undersöktes... Vi kom dit kl.13.15 och klockan 16.30 fick vi åka därifrån.. Pjuh! Och inte blev vi nå klokare heller.. Vi får helt enkelt vänta på provsvaren och se om dom ger några tecken på vad det kan vara.. Hoppas att det är nått övergående som är lätt att behandla..
 
 
 
Nä nu måste jag skynda mig i säng,
Bjuder på lite bilder från våran andra älskade tjej. En gapande tjej som ofast låter "tyvärr på de gnälligare viset" Men det hjälps inte..Hon är så söt så man glömmer hennes vara vaken VARJE natt och hennes eländiga skrik som skär rakt in i öronen direkt hon ler.. :)
Bilden nedan visar i alla fall en helt vanlig dag då hon inte når dit hon vill eller får som hon vill..
 
 
 
Natti natti
 
KRAM
 

En hel del... å sen l...

0 Läs mer >>
Nu har jag påbörjat ett nytt litet projekt.. och jag ska fasiken lära mig nu! Det hjälps inte..
Tjocksockar är mitt mål.. Det kommer förmodligen inte att bli den vackraste sockan, men jag ser det som träning än så länge.. :) Skaften har jag inga problem med.. dom är ju super enkla att göra.. De är ju just den där hälen som är ett elände för mig.. Men sist klarade jag den ju.. Så 1/1 done.. Dock måste jag göra precis som det står och kan inte bli avbruten under tiden.. :) Inte lätt det där.. och den gjorde jag dessutom när Wilma var liten bebis.. :)
 
Hmm..
Annars har vi spenderat halva dagen i backen, vilket resulterade med en hel del frisk luft.. SÅ SKÖNT! :)
Efter att ha spenderat hela julhelgen inomhus (borträknat från de 20m in och ut mellan bilen och huset)
 
 
I morgon ska jag förresten beställa tyg.. :) Jeeii.. Rean startar och jag har lovat att sy en filt till en kan man säga svägerska? Eller blir det helt på tok? I alla fall till en av Kims systrar.. Och kanske en till.. det får vi se.. :)
 
På tal om nått helt annat så har Wilma drabbasts av en bakterie...
Jag vet inte så mycket om den och jag kan definitivt inte stava till den utan Kims hjälp..
I mellandagarna var vi upp på sjukstugan och träffade en doktor eftersom att Wilma har klagat på ont i magen sedan slutet på november.. Vi har testat laktosfritt och allt möjligt, men inget har hjälpt.. Så just innan jul lämnade hon ett urinprov, som visade att hon hade lite blod i urin.. Men det kunde ju vara vad som helst.. Sen lämnade hon ett till.. Hm, när det nu va.. För ett tag sedan i alla fall.. Och läkaren som vi träffade mellandagarna visste inte alls vad det kunde vara, så hon skrev en typ av remiss till barnläkarna i Lycksele.. Inte att vi skulle få kallelse utan mer att hon bad om råd..
Så igår ringde hon upp, (hon hade fått svar på det senaste urinprovet och jag förmodar även från Lycksele) I alla fall så berättade hon då att Wilma har drabbats av någon bakterie som egentligen inte barn brukar få, utan endast vuxna.. Och detta kan då medföra ont i magen och nått mer.. (Det var Kim som pratade med henne, så jag kommer inte ihåg exakt vad han sa) Idag lämnade vi in ett nytt urinprov så får vi se vad det visar..
Så enligt läkaren så kommer vi nu förmodligen att bli kallad till ett "riktigt" sjukhus..
Hon kommer nog även sättas på medicin, som bara finns i tablettform! Hur FN ska vi kunna ge henne det? Någon som har nått tips?
Stackars älskade barn!
 
Hon ska även BARA ha klänningar på sig VARJE dag nu, tunikor eller kjolar fungerar tyvärr dåligt.. I alla fall när vi är här hemma och hon vet precis vart hennes garderob är.. Så tar man fram nått annat så springer hon och byter, når hon inte så ropar hon tills nån kommer och hjälper henne.. :)
 
Här är våran andra skruttunge som är mer missnöjd än nöjd om dagarna.. Men så kan de va.. NU håller i alla fall förkylningen på att släppa ordentligt! Håll tummarna att vi klarar oss resten av vintern nu.. :)
 
 
 
 Nä, nu ska vi strax se film! Ha de bäst!
 
KRAM

Ett litet projekt..

1 Läs mer >>
Åh vad det kliar i mina pysselfingrar..
Jag vill skapa nått.. göra nått som är kul.. :) Just ikväll längtar jag så sjukt mycket.. Har dock dålig fantasi och den där dåliga egenskapen att jag inte vill göra nått med det som redan finns hemma, utan beställa nytt.. (vilket mest hamnar på hög) Men jag menar vad kan man göra med jerseytyg annat än mössor? Jo kläder, men jag känner att då behöver jag en sån där annan symaskin som jag inte har.. Kanske måste spara ihop till en sån i år.. Det skulle inte vara helt fel.. :)
 
 
Virka skulle jag också kunna göra.. men vad?
Tjocksockar önskar jag att jag kunde göra.. men allt tar sån tid! Jag vill ju se resultat direkt.. Jag vill inte hålla på att sticka ett sockskaft i tusen år och nästan inte se resultat.. Skulle vilja va som Kims farmor som stickar ett PAR sockar på 2 dagar.. duktiga hon.. :) Hon har ju däremot kanske liiiite mer tid än jag om dagarna.. Men de är ju typ så jag vill att det ska vara.. :)
 
Scrapbooking då.. Ja de skulle verkligen behövas.. Ligger efter så hemskt mycket med Wilmas bok, för att inte tala om Fannys.. Hon fyller 1år om 2 månader, och hon har inte ens en påbörjad bok, inte av nått slag.. SKÄRPNING ANNELI!


Min receptbok går inte heller så bra, skulle ju behöva en skrivare först.. vilket jag inte har.. Men kanske skulle jag ha skrivit allt hemma och sedan skicka till min mail på jobbet.. så kan jag betala det som behövs för att skriva ut alla.. Det var ju ändå en idé.. Det har jag inte tänkt på förut.. :)
 
Ja de är inte lätt minsann..
 
Nu är det långhelg igen vilket känns ganska skönt..
Skönt att mjukstarta med en kort arbetsvecka.
 
Wilma "tomten" Bergström har ätit choklad.. :)
 
 
Nä nu gick de tydligen inte att ladda upp nån fler bild..
Ha de bäst!

De kliar...