värdelöst!

Ett enda knappt på mobilen, och ditt långa inlägg är spårlöst försvunnen!!! blir så less..

I alla fall så ha devisen klassåterträff igår. Kände mig så otaggad och osugen hela veckan.. var i valet och kvalet om jag skulle orka fara.. men tillslut bestämde jag mig för att fara. och de ångrar jag inte för en sekund! För de va den roligaste kvällen jag har haft på väldigt väldigt länge! :)

Jag älskar att träffa folk, och speciellt dom man inte träffar så ofta.. Jag sa till pappa som var barnvakt att "jag kommer nog hem vid typ 12 halv 1 kanske" för han skulle köra hem till djuren när jag kom hem.. Helt plötsligt fick jag ett sms, tittade på klockan och insåg att det var pappa som efterlyste mig kl. 01.40 HALLÅ!! Vart tog tiden vägen? och jag tror aldrig tidigare att dom hade haft öppet tills kl. 02. men det var det igår.. :) I alla fall så lyckades jag tillslut ha sagt hej då till alla jag ville, och hem kom jag vid 02.30 tjoho.. måste ha varit gymnasiet jag senast va vaken så länge.. :) pappa åkte hem vid 3 och jag kom isäng typ en kvart senare.. :)
Imorse blev jag väckt och steg upp redan halv 8. men glad och nöjd med kvällen så har jag nog varit lite som en sol hela dagen. Jag har mått prima och ätit precis som vanligt, suttit ute i solen och tittat till barnen som varvat dagen med att hoppa studsmatta och leka i sandlådan.. :) Det finns dock EN grej. hade nya skor igår.. och ont i fötterna något hemskt när jag skulle hem.. så jag tog av mig och gick barfota hem! Det resulterade i två blodblåsor en på vardera häl! så idag har jag trippat på tå, vilket innebär att jag är lammen i vaderna och har väldigt ont i mina tramporna där framme vid tårna..Dom ser inte så stor ut, men tänk er att ha en blåsa typ 2*1 cm mitt precis på där man trampar ner med foten! inte alls skönt om jag får säga det själv!

Men nu står mina ögon i kors och vi får höras mer en annan dag! :)

kram

Kommentera här: