Äntligen fredag!

Har stressat på hela veckan av massor med olika anledningar.. de har varit fullt upp på jobbet samtidigt som. Jag har haft fullt upp hemma.. ändå har jag inte gjort nått på kvällarna känns de som.. inte lönt att göra nått när man ändå har stökigt och oreda överallt.. man tappar som suget!
Men nu handlade det om idag, hade planerat att sluta tidigare för att tvär hinna gå på nystedts och köpa ett par byxor till Andreas, gå på järnaffärn och titta på lite tapeter.. och ja, bara känna lugnet.. Istället fick jag ringa dagis och ha kvar barnen 30 minuter för att allt sket sig på slutet.. men så är det ibland. kan även säga att jag älskar att ha mycket att göra på jobbet, tiden går snabbt, och även om jag inte är kunnig inom mitt område så älskar jag att lära mig! :)
Tillslut blev de i alla fall kväll och jag chansade och var hos Andreas till halv 8 med barnen..
"Michelle klädde ut Fanny"Men chansningen resulterade självklart i att Wilma blev övertrött och inte super kul att ha att göra med.. men vid halv 9 sov båda två och jag kan äntligen bara pusta ut och njuta av att helgen är här! :)
toffifee, tända ljus och idol.. kan väl inte bli fel.. synd bara att kim fick larm.. :(


kram

Kommentera här: