längtan...

åh vad jag önskar att det bara kunde säga poff och sen var allt bra igen! Jag är så fruktansvärt sjukt less på att stänga dörrar nu..! alltså då menar jag riktiga dörrar i vårt hus.!
Hej du fulla gästrum


...och hej du lekrum utan golv!


fy så tvär less jag blev! men de är ju inte så lätt när man tampas med en lukt som inte verkar vilja försvinna! ikväll kom pappa hit och dom har dragit ut hela golvet.. nu är det bara betongplattan framme. pappa ska ta hit en fuktmätare och mäta imorgon, så får vi se vad som händer..
Tänk om man fick vinna massor med pengar och bra riva ner och bygga upp ett helt nytt hus, ett hus utan fel och brister.. Men de ska väl va så... ett hus ska inte bara felfritt.. inte helt, men näst intill.. :)

I lördags va vi ju och såg killer Queen i Umeå.. riktigt bra måste jag säga att dom va! :) och "freddan" va rätt så lik han också.. :)


Ja, de var nog de..
Ikväll är det hockey, och jag känner mig inte riktigt taggad på det.. pjuh! de är tusen andra grejer som snurrar i mitt huvud.. allt från allt till inget och inget..
imorgon är de helg, och det behövs.. känner mig helt slut på något vis! och veckorna bara flyger förbi!
på tal om det så fyller min bror år idag! Grattis till dig! :) det blir att Gratta imorgon då han tydligen jobbar ikväll :)

kram

Kommentera här: