Älgjakt!

Nu var de ju länge sedan igen, men de finns lixom inte så mycket tid till att blogga. eller prioriteringarna kanske inte är på bloggen.. :)

Helgen spenderade jag i alla fall i stugan med pappa. Satt på älgjakt, och kan nog inte påstå att jag hade tråkigt en sekund. Vilket fick mig att inse att jag kanske borde skaffa mig jägarexamen och börja jaga älg. :) Problemet som alltid har varit är ju att jag är så hemskt fruktansvärt björnrädd! skulle nog inte våga sitta själv på pass, vilket ju är som vitsen med att jaga älg.. Men om jag skulle ta jägarexamen så skulle de ju i alla fall vara ett steg i rätt riktning.. :)
Vi får helt enkelt se, kanske kanske inte. Känns ändå lite dumt att va 26 år och fortfarande följa sin pappa på pass. nog borde jag väl ändå kunna sitta själv?! jaja, de kommer jag fundera på många gånger fram och tillbaka. Min pappa har ju ändå varit jaktledare i 14år och jag har jagat mer eller mindre varje helg under vinter halvåret. nog för att det är småvilt och nu funderar jag på högvilt..
Ja alltså vilket spännande inlägg för ej jaktintresserade, men så kan de va.. bara läsa eller inte läsa! :)


Kim jobbar i alla fall ikväll och fick tydligen larm för ett tag sedan, så kvällen spenderas i lugn och ro framför idol, sen blir det nog ytterligare en tidig kväll då jag verkar få bakslag för dom tidiga mornarna i helgen.. :)

God natt och kram till er alla tappra läsare. :)

Kommentera här: