Torsdag

Och ännu en vecka har flugit iväg.. Pjuh! Jag hinner inte med så snabbt det går..
Ihelgen, om nu mina brorsdöttrar blivit piggare så är tanken att vi ska vara barnvakter, ser fram emot ett litet Eva & Adam marathon med Marina.. :)
Michelle och Wilma leker så bra med alla ponnysar och sånt, så dom lär nog roa sig, och Fanny brukar hänga med dom. :) Det är dock bibilotekslördag på bibblan, så vi får väl se om vi far förbi där en sväng.. Kim pratade om att kanske fara upp i backen en sväng.. Ja, det är inte mycket som är bestämt egentligen :)
Men på lördag kväll börjar i alla fall "Mello" tjohoo :D
 
Idag, hör och häpna så följde Wilma och Fanny med mig hem från dagis..... nästan helt utan bråk :)
Det kändes som så skönt, och på bra humör var jag också när jag kom hem och skulle laga mat. Det känns som första gången på evigheter. Första gången på evigheter som jag inte har en skrikandes Fanny bredvid mig ända fram till efter middagen. :) Hade inga nya bilder här på datorn som vanligt, måste bli bättre på att använda kameran känner jag..
 
 
Annars så har vi varit förbi på Rönnbärs en sväng och sagt hej, känns som det var evigheter sedan sist.. Men jag och barnen var ju faktiskt där i lördags.. :)
 
Nä, klockan är inte mycket.. men Fanny höll mig vaken mest hela natten som var.. Så det är lika bra att lägga sig i tid i kväll också för att kanske ha en liten gnutta ork kvar på jobbet i morgon. :)
..ja som sagt, hon kom trippandes från sin säng runt 02.00, och eftersom att vi då hade båda barnen i sängen så hade jag ungefär 20cm att ligga på.. Jag kunde inte ens ligga på rygg, för då lutade jag ut över kanten.
Hoppas på en bättre natt i natt.. :)
 
 
Natti natti
 

Kommentera här: