Blir så less telefon!

Igår hade jag än igen skrivit ett sånt där långt inlägg.. Men med ett enda feltryck så försvinner ALLT! Det är skit irriterande! Därför blev det tyvärr inget inlägg igår då jag redan var nog trött.
Vi var ju i alla fall barnvakter igår. Det gick jätte bra, Wilma var kanske världens lyckligaste och tröttaste tjej när hon la sig.. :) Stor kusinerna, speciellt Michelle är nog Wilmas stora förebild :)
Här nedan är för 2 år sedan i stugan.. :)
 
Sen till Mellis såg jag ju en grej på facebook som jag bara inte kunde låta bli att testa :)
En "Frost Drink" Den blev dock inte så populär, bara Marina som tyckte om den, men den såg ju cool ut i alla fall.. :) Det är varm choklad gjord på vit smält choklad, blå karamellfärg, vaniljsocker, grädde och strössel :)
Den var lite god, men fruktansvärt söt :)
 
Sammanfattningsvis så kanske jag inte gjorde världens nyttigaste mellis, men det var ju lördag, och de var det enda lördagsgodiset som erbjöds under dagen.
 
Sen blev det nostalgi på hög nivå. Fasiken vad bortskämda vi är med DVD och Playstation idag.
Jag introducerade Eva & Adam för Marina. Vilka minnen.. :) Dock har jag den bara på VHS, och bandet var såklart inte tillbaka spolat. Så för det första fick vi vänta medans det spolade tillbaka, för det andra lever det ju om så hemskt när det typ har spolat klart och ska "vända filmen" eller nått.. Ja så himla kul i alla fall :)
 
Till middag blev det köttsoppa, hemgjord. :)
 
Idag har jag dock nästan inte rört mig ur soffan. Har suttit som fastklistrad. Haft värk i typ hela kroppen, jag vet inte vad det kan vara.. Kanske nån förkylning på G eller så?!

Nu är ni ju inte så många som läser min blogg då jag tappade typ 80% av alla läsare när jag hade mitt "lilla" uppehåll på ett år eller två. :)
Men jag tänkte ändå kolla.. Finns det ingen som har nått bra tips mot molusker.?
Wilma har massor som ibland kliar och gör ont säger hon, Hon har störst & flest på magen, men det har börjat sprida sig ner över benen och några enstaka uppåt också.. Även lillasyster har börjat få, dock på ryggen.
 
Nä det var nog de, för idag.
 
/Anneli

Kommentera här: