Lång dag!

Hellu,
 
Idag har jag endast jobbat kan man nog säga..
Fanny hade ens sån där skit natt. (bra start på jobb-veckan)
Hon vaknade vid typ halv 4, sen fick hon komma till storsängen.. Dock inte för att somna om, det gjorde hon typ 15 minuter innan väckaren ringde. Så jag har vl inte varit piggast idag. Men med mycket att göra så märker man ju inte att man är trött förns man kommer hem..
 
Jag lämnade barnen kl. 06.45 imorse... Märkte att jag hade skrivit att dom skulle va där från 07.30. Oopps. Tur att vi har världens bästa fröknar och att inte barnen som egentligen skulle komma tidigt hade dykt upp. :)
Sen jobbade jag till 18.30.. Sen hem och äta, Kim sövde barnen och jag lyckades hålla mig vaken tills typ 20.00.. Vaknade 10 minuter senare och insåg att jag inte kunde sova riktigt än. :)
Den här veckan har vi mycke att göra.. Jag har kanske inte mest av vi på ekonomi, men alldeles nog ändå :) Alla har vi våra delar som måste göras :)
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om, dagen har som sagt bestått av jobb. Och det får nog helt enkelt täcka upp dagens inlägg. Hoppas på ett mer spännande sen i veckan :)
 
/anneli

 
 
 

Kommentera här: