0 Läs mer >>
Nu håller de äntligen på att va vår i luften, på vägarna och hör och häpna.. Solen lyser hela tiden nästan.. :)
Jag kände mig så pass somrig idag så jag tog på mig mina solglasögon, vita sommarstövlar och traskade iväg till jobbet.. :) Av nån anledning så har jag börjat tycka om solglasögon, de ha jag aldrig någonsin gjort tidigare.. men jag kanske har insett att de är ganska skönt att slippa kisa hela tiden.. 

Idag är sista kvällen jag jobbar på ett tag, och imorron är sista dagen jag jobbar på ett tag.. :)
Ihelgen blir de joeström och tärnaby.. :) wihooo.. jag längtar så jag håller på att dö..
Vi far upp till Kurts stuga på torsdag kväll eller fredag förmiddag.. Sen på lördag åker vi vidare in till tärnaby där Kims mamma ha vunnit en stuga i en vecka. :) fast vi åker nog hem redan måndag eller tisdag.
Bara jag inte blir magsjuk bara, i lördags dag fick jag ju torka spya typ hela trappan upp till restaurangen, en liten tjej på ca. 7år blev magsjuk och hann inte hela vägen till toaletten innan hon spydde.. blää..
Sen komme pappa förbi måndagkväll och mådde inte alls bra, vi for upp med han på akuten, där dom konstaterade att han fått ordentligt med magsjuka.. peppar peppar ta i trä. 
Men jag har ju inte blivit smittad tidigare i år när jag har pratat med dom som varit magsjuka så, varför skulle jag bli de nu? :)

Ha de bra!

Vårkänslor!

0 Läs mer >>
Den här påsken gick så fort, helt plötsligt så har vi redan söndag idag och imorgon är sista dagen som alla är lediga.. hm.. men, men så kan de va ibland.. Själv känner jag inte alls för att börja jobba kl.14.00 idag... jag vill bara göra ingenting och ligga hemma i soffan...
Först va ja ut en sväng igår, men de blev som lungt... Sen när jag kom hem kände jag mig inte alls trött så jag la mig i soffan å börja se en film tills kim tyckte att jag skulle gå och lägga mig istället.. han hann väcka mig 3ggr på soffan innan jag ens orka stiga upp.. sen blev jag jätte pigg när jag kom till sängen, typiskt.. Tittade på klockan sista gången 02.30.. sen 02.38 vaknar jag igen av ett jädra ljud! Jo ("sirener" Ambulansen Malå prio 1) ja så då var det bara att va vaken ett tag till då.. Sen när han då komme hem igen vid halv 7 eller halv 8 min käre kim så ringer hans jour telefon stup i ett så man inte heller får sova! gud ändå. Men tillslut så somnade jag om och sov ändå tills klockan var 09.30..
Fast de är nästan mer synd om stackaren som gatt stiga upp och fara iväg, huu.. sen fick han inte sova så himla länge så ringer dom från sjukan och han måste dit och röntka nånting.. stackarn.

I alla fall så hade jag ganska trevligt igår, fast inte så där roligt som jag borde ha haft tycker jag..
Jag kunde ha haft roligare, men också tråkigare..

Ingen bra start på dagen idag är att jag har ätit så mycket godis att jag mår dåligt, och ingen frukost på de.. Men den är sånt som händer ibland..

Ha de bra!

Snart är påsken över.

0 Läs mer >>
Jag lyckades! Jag tog mig ut en sväng.. å sol må ni tro att det var! :) Och är..
Min underbaraste Kim ha också ringt och surrat en kort sväng, men jag hade inte riktigt tid att pratya eftersom att jag just skulle äta innan vi drar igång med afterskin.. :)

Vilken härlig dag!

1 Läs mer >>
Ja... nu på morgon är jag inte alls pigg... eller jag känner mig som pigg i huvudet men i ögonen är jag jätte trött.
Och det värsta av allt är att idag har jag satt mig i en dålig sits, jag har tagit på mig att jobba från nu kl. 08.00 på morgon ändå tills tidigast 20.00 ikväll.. huu..
Men de ska nog gå bra, synd bara att det verkar bli så fint väder idag och att man måste sitta inne hela dagen då..
Fast på nått sätt ska jag nog kunna lura mig ut lite, kanske.. :)

Nää.. dax att göra någon nytta, inte bara sitta här inne och blogga..
 Just de ja... lycka till Lina, du vet med vad.. :)

Ha de bra!

En trött tjej!

0 Läs mer >>
Ja, helgen spenderades i Umeå... Först lite stressigt på fredagen för att ta sig iväg eftersom att vi båda jobbade på fredag dag.. Sen väl framme i Umeå så for vi till Ida och Jhonny där vi även skulle sova. Dom hade fått en jätte fin lägenhet, större än den förra. :)
Kvällen blev lugn med spel och tv.. Ola sov också där, och Moa komme och spelade spel med oss en stund..

Lördagen tillbringades på stan mesta dels.. :) träffade Lina också.. :) de va riktigt skojjigt, men de blev så kort stund ändå.. :(  Nästa gång få de bli en längre sväng..
På kvällen bestämdes det att vi skulle gå ut, vi skulle på coverclub, men där va de så lång kö så att alla gav typ upp efter en stund.... Vi bestämde då att vi skulle på REX eller Oleary´s. Efter många om och men så hamnade vi på Oleary´s tillslut. fast jag hade riktigt trevligt där.. :)

I slutet på kvällen blev det en nattmacka på subway, den satt bra måste jag erkänna..

Sen blev de söndag och jag och kim skulle hem, vi tvär for förbi på Maxi och köpte lite gardiner och bra att ha saker. :)
Resan hem har aldrig varit så lång som den kändes då.. men, men.. nu är vi i alla fall hemma och åter på jobben igen..
Jag hade gärna varit ledig lite mer en lååång stund.. :) Fast jag får väl se fram emot nästa helg då vi ska till tärna..

Hoppas ni ha de bra! de har i alla fall jag!
/anneli

Hela helgen i Umeå!

0 Läs mer >>
De va ju som först bestämt att vi skulle fara till Umeå ihelgen... men sen i går ledde de ena till det andra och vi skulle inte fara dit.. hm... men då idag så ordnade sig vårt lilla sovprovblem.. och helt plötsligt så vet jag inte om vi ska fara eller inte..
De känns ju som att de skull a jätte kul att fara, men samtidigt hade jag ju ställt in mig på en mysig fredagkväll och sen en shopping dag i skellefteå, och sen en mysig hemmadag på söndag igen... Men åh..

Sen hade jag ju vilja hälsa på Ida lite idag, men de blev inte heller av, typiskt..
Fast däremot va jag å Hanna riktigt duktig på att träna idag, Gode Beäst! :)
Fast i morron ska vi va ännu duktigare ha vi komme på..
Kim ha ju vari snäll och gjort oss ett träningschema på 3dagar i veckan, å hör å häpna.. :) jag å Hanna ha tänkt hålla de heeeela veckan.. wiihouu..

Kim han jobbar då.. Han fick en körning till lycksele vid halv 8, sp han borde nog komma hem vid 10 eller nå sånt..
De vette tusan om jag orkar va uppe så länge, jag sover hur mycket som hellst nu, Suck! jag sover mellan typ halv 4 - 5 sen lägger jag mig halv 10 och somnar direkt! ajja, så kan de va..
I natt lär jag väll vakna i panik och inte se vad klockan är, Skellefteå Kraft ska ju tydligen stänga av strömmen i hela malå mellan 00.00-06.00 i natt.. åh.

Ha de bäst! Go natt

Beslutsångest..