0 Läs mer >>

Ja nu gäller det snart... idag blir de storstäd och packa de sista innan resan.. imorgon åker vi. :) jippie..
Okej, de kjanske inte blir så mycke storstäd eftersom att de är så himlades varmt här uppe.. imorse när jag steg upp hade jag bara 41,0 i köket.. usch inte bra.

Men åter till morgondagen, så planet går från Umeå kl. 21.30 direkt till Alanya, turkiet. :) Vi landar där nån gång vid 3 på natten tro ja de va.. blir ju kul att ställa om sig? njaa.. men de ska bli kul att fara dit..
Sol  å bad är de som gäller.. å även kanske nån liten utflykt.. :)
Hade tänkt fara upp till dom där vita bergen pakka...nånting.. men de va ju för klåsingen 35 mil dit enkel väg.. å när man bara ska va där i 6 dagar så känns de inte som att man vill åka upp dit å slösa bort en hel dag i bussen..
då kan man nog hellre göra nån annan utflykt.. :)

Igår va vi å fiskade i skellefteå älven med Per.
De blev nå "skryt gäddor" men dom åkte tillbaka allihopa.. plus att de blev en abborre som va ganska fin, men den fick också åka hem igen.. :)

Nää.. dax att göra nån nytta..

Kram Anneli

Dagen före dagen..

0 Läs mer >>
Ja men självklart, när man ska sova är det si så där 27-30 grader varmt.. å fäkten som jag köpte enkomt för sovrummet är typ den högljuddaste ever.. Jag blir ju tokig, kan inte somna när den surrar hela hela tiden..

nej men ärligt talat så är det verkligen inte roligt att bo i denna lägenhet på sommarn ha ja konstaterat.. jag är så less.. de verkar inte finnas något alls som kallas ventiation! Takfläkten går på max hela dagarna å alla vädringsfönster är öppna, ändå är det minst 30grader innan jag ska gå och lägga mig.. usch.. Imorron kommer kim hem, då kanske han kommer på nått smart så de bli lite kallare..

bildbevis.. ute 28,1  inne 37,0


Jag började ju dagen så bra på lunchen och skulle äta lite mer sallad än mat (nyttig sallad) så de gjorde jag.. de jag däremot inte tänkte på va att jag tog ju en  Cola till maten, åh! sen blåbärspaj med glass efteråt.. :) gott va de i alla fall..
När jag sluta jobba så fick jag helt plötsligt ett ryck att jag skulle gå upp till tjamstan, längst upp på toppen, så de gjorde jag (det finns två fina bänkar att ligga å sola på där uppe + att de blåser å fläktar där uppe) inte helt fel, men synd bara att jag orkar ligga där max 10 minuter sen är jag jätte less..  :|  ajja.. lite brun blir man i alla fall, och motion får man också..
 


Nää.. nu äre bara lägga sig, ta de lungt en stund å invänta morgon dagen..
- Kims hemkomst (äntligen)
-Lycksele djurpark med Marina,, Michelle å andreas. (Tobbe trollkarl är där)
-Hoppas på en fin dag imorgon igen!

Ha de bäst!

Sol ute, varmt inne..

0 Läs mer >>
Jaa.. nu sen i söndags så ha ja varit utan Kim, de känns ju hel knasigt.. de är bara 3 hela dagar å två nätter men de känns som en hel månad. :) okej, vi ha typ aldrig varit ifrån varandra så länge sen förra sommarn då han for till Norge, men då hade vi ju bara varit tillsammans i en månad, så då hade jag ju kvar min lägenhet å allt sånt.. :)
Faast, de känns ändå bra de är nog ganska nyttigt ändå att va ifrån varandra nån gång ibland.. :)


Love

På onsdag om en vecka så åker vi utomlands.. :) weeii.. vi åker till Alanya i Turkiet.. åh vad jag längtar..
De blir bara jag och Kim, ingen som vi frågade hade typ råd eller tid att följa.. :(
Fast de blir säkert jätte mysigt med bara vi två, speciellt nu när han är borta i Norge och kommer hem lördag natt.. för då äre ju jätte nära sen.. bara söndag måndag tisdag kvar.. :) 

De är typ de mest konstiga vädret här nu.. De är sol i typ en timma sen regnar det i typ 30 minuter sen är de mullet å sen sol å sen regn igen.. de är ju som så outförsägbart.. jag skull vilja fara ut på en promenad, men de är ju ingen bra grej idag.. Tvär va på gymmet en sväg men va inte sugen så jag for ganska snabbt igen..

Natti natti alla!

Ensamt i veckan..

0 Läs mer >>
Jaa.. idag har jag hunnit va alla möjliga färger.. och jag är typ inte nöjd me nått egentligen..
Eller jaa.. jag vet inte riktigt.. igår kväll skulle jag ju färga håret blont, men hade nog tagit lite för mörk färg, så de syntes inte i håret så mycke att de ens va gjort nått.. därför bestämde jag mig i morse för tt färga om de, göra de blont..
Å blont blev de, men de blev nästan för blont/gult och dessutom flammigt.. så de blev snabbt en annan färg igen..
En mörk färg med ljusa slingor.. Och.. hm.. de blev väl så där.. vet inte riktigt... de blev ingen favortit i alla fall..

 
Jaa.. detta var före och efter färgningen..
Sen såå... ja då försvann de blonda håret och blev åter igen mörkt.. som här på kommande bild..
Mörk med ljusa slingor? åhh.. jag får sova på saken och vakna förhoppningsvis nöjdare i morgon...

 Av någon anledning så missades luggen, men men.. nu är jag less på att sitta i införpackat hår utan att kunna göra nått.. de få duga tills vidare, solen kommer väl förmoldigen att jämna ut färgen lite senare i sommar.. om de blir nån sol vill säga... Den ha ju int visa sig överdrivet mycke denna sommar..
Igår va vi hundvakt till Teddy.. Maya for på talludden så vi tog hand om han... han sovde på min sida av sänge hela natten och tog mitt täcke.. eller han låg på de så jag inte fick nått typ.. Men han ä så söt.. :)


Nää.. nu är de faktiskt inte långt till sängdax idag.. ska ju upp som vanligt och ha frukost i morron. phu.. 05.00 here i come.. men snart är de semester.. de känns inte helt fel.. Kim jobbar bara 2 veckor till.. och jag jobbar 3 veckor till... Sista veckan få jag va utan han för då far han till Norge och fiskar..

Ha de bra!

Från brunhårig til...

0 Läs mer >>
Igår tog jag typ rekord i duktighet.. :) haha.. Jag jobbade ju så klart tills kl. 14.. sen när jag kom hem hade jag bestämt mig för att inte sitta ner något, eftersom att jag då förmodligen hade somnat..
Så jag började gå lite på affärerna och spendera lite pengar... de slutade med att jag kom hem med två krukor, två plastblommor, mat och blomjord..
For hem å började sätta om mina blommor, inte alls illa.. nu äre bara att se till att dom håller sig levande också.. :)

Den här blomman är en av blommorna som kim hade i sin lägenhet..
Jag tror de va behövligt me en lite större kruka.. :) den hade nästan inge jord kvar.. Och sen när jag öppnade dom här små "trådarna" (rötterna) så kom de fram en jätte rot som ni ser på bild 2.. 
 
Förresten.... kirurghandsken som Kim hade tagit hem till mig luktade värre än nånon annan handske tror jag.. :)
Vet inte va de var, men de måste ju ha varit nå sånt där typ desinfektion blandat med gummi/latex eller nå.. De va då en förfärlig lukt.. men själva handskarna va ju super bra att ha på sig.. :)

Här är jag med några av mina levande blommor.. :) duktig anneli..
  

Jag städa även toaletten, köket och vardagsrummet igår.. plus att jag vek ihop och hängde upp i stort sett alla mina kläder som låg på sängen efter tvätten.. de blir ofta så att dom läggs in på botten av min garderob och sen tar ag tag i det dagen efter eller lite senare...

Vi har förresten på tal om ingenting fiske-italienare på hotellet nu.. eller dom åker i morron.. dom va typ världens gladaste människor som jag ha träffa.. :) alltid jätte glada och aldrig några problem, trots blåsten och de dåliga vädret..
Dom försökte även prata Italienska med mig idag, men jag fatta ingenting, de va ju helt omöjligt..
men däremot känns de som att de skull va ett kul språk att kunna ändå, inte så svårt med tanke på att italienska och spanska är ganska likt varandra och jag läste spanska förr.. men man ska aldrig säga aldrig ju..

Ikväll bär de iväg till fällfors.. va inte så sugen egentligen, men har ju lovat pappa att komma dit, se he ä bara å he sä dit å.. bara Kim får sluta så far vi när vi ha äti..

Ha de bra!

Gårdagens applåd!

0 Läs mer >>

De va riktigt länge sedan jag kände mig så här trött.. rent gammeldags trött..
De känns som att jag skulle kunna somna vilken minut som hellst.. Men de skull ju int va se bra om ja gjorde.
Jag har sovit jätte oroligt i natt, jag har trott att jag skulle försova mig, och därför vakna hur många gånger som hellst.. åh.. fast ja va jätte trött i går kväll också.. kanske håll på å bli sjuk?

Mitt jobb i egen hög pension, Malå Hotell..Jag va faktiskt duktig å träna en snärt igår.. :) få se om jag orkar idag också..
Kim jobbar kväll vilket innebär att jag brukar bli lat och lägga mig på soffan extra mycke...
Nä inga sånna tankar anneli... Nu ska du va duktig å röra på dig..!!

Utcheckning på G.. vi hörs sen.

Ha de bra!

En trött Johansson!

0 Läs mer >>
Nu ska de va slut me sånt igen, eventuellt får jag äta de på helgerna.. men ja är ju hopplös på veckorna.. å de bli ju int bättre av att man jobba på hotellet å ha konferenser där man få äta typ så mycke godis man orka i lokalerna.. Nog för att jag inte gör de, men de bruka ju slinka ner nån då och då.. :)

Men idag är början på mitt nya nyttiga liv igen... de börja då bra me nyfiskad röding til middag.. :) de ä ju ganska nyttigt i alla fall.. omega 3 eller nå sånt r de ju i den.. :)

Hoppas de sluta blåsa snart.. jag skull vilja va ute, men man håll ju på å blås bort.. åh..
här inne i lägenheten finns de typ absoult ingen luft, ja håll på å bli tokig.. visst fläkten är igång, men de är typ samma luft som går runt runt hela tiden.. å fönstret mot storgatan känns int så kul att öppna ändå, de kom in så mycke damm.. :(


mmm.... se men inte röra.. fast den finns faktiskt inte kvar nu.. :)

I morron blire frukost till alla 40 pers som bor på hotellet i natt, eller hur måna dom nu ör, men nån mer eller mindre i alla fall.. :) snart äre dax att sova också, de är ju inte lätt alla dagar inte...

Kram!

Godis å Glass!