2 Läs mer >>
Nu ha jag varit lite av igen.. Har som haft lite att skriva om, som vanligt.

Igår va i alla fall jag å Kim hos Maya och Jonas och åt middag, sen blev de lite spel och lite OS. :) Helt klart en mysig kväll.. :) Dom hade gjort Tacos, me massor av tillbehör.. :) mm..

Sen idag ha jag haft en mycket lugn dag.. Har fastnat för "the sims 2" spelet igen.. Eller nu har jag nog spelat så jag är less, men jag har suttit typ hela dagen.. :)  Vid halv 5 for vi till Kims mamma & pappa och åt hemlagade kroppkakor.. :) mycket gott.. :) Och en härlig promenad fick vi också..

Sen nu ikväll har Kim och Erik tänkt ha Nintendo 8-bitars kväll med folköl..
Själv funderar jag starkt på att gå till sovrummet och starta melodifestivalen, och eventuellt läsa nån bok.. Jag köpte 2 böcker idag + att jag köpte 7-sorters kakor boken.. :) sen köpte jag blomjord, så jag tänkte sätta om blommorna, men som sagt The sims tog över min dag idag.. Kanske ska ta hand om lite tvätt och blommorna nu innan jag ska sova..

Jag börjar jobba kl. 08.00 imorgon bitti. Blä.. Men de blir många timmar denna månad =mycke pengar..


Ha en bra kväll på er nu.. 

Massor med Kramar! 

Saturday night..

1 Läs mer >>
Nyfiken i en strut..... Anneli Johansson

Malå Ambulansen prio 1.... Malå Ambulansen pio 1, prio 1.. Ambulansen malå Prio 1, alltså prio 1..

A - kim fick du en prio 1?
K - nej jag hörde inte riktigt sa han prio 1?

Haha... :) ja de sa han... Men vissa som sitter på sos alarm verkar tro att man är dum eller nå, dom kan upprepa samma sak typ 7 ggr i samma larm.. :) nu va de just Prio 1 dom upprepade idag.. :) Men när dom inte säger va de handlar om så blir jag så himla nyfiken.. Som nu sa dom bara åt vilket håll dom skulle, dom sa aldrig typ "misstänkt hjärta" "bilolycka" eller nå annat sånt som dom brukar.. typsikt.. Å swisch så åkte dom förbi fönstret med blåa ljus, sirener och snabbt gick de.. :) Men visste ni att: ambulansen får bara köra 30 över den vanliga hastigheten, och på 30 vägar är de ännu mindre.. Fast de finns nog bra orsaker för de också, tror ändå inte att polisen stoppar dom om dom kommer med blåljus och kör lite för fort.. :)

Men de vill i alla fall säga att Anneli kommer snart att lägga sig i sovrummet och sova till en bra film, då är frågan bara vilken, de måste ju va en jag sett så att jag inte behöver va vaken för att de är så spännande.. :)

natti natti alla!

Nu längtar jag faktiskt till sommarn.. kylan är inte kul längre!!

 

 

iioo iioo iioo..

0 Läs mer >>
När jag steg upp va de imorse 35,1 grader kallt.. brr.. sen när jag kom på jobbet berättade Lena att dom hade haft 38 när hon for på jobbet.. huvva ändå!

I alla fall så hade jag riktigt roligt åt testarna imorse.. :)
Dom är ett jäng på 7 eller 8 personer som bor hos oss nu, och alla pratar tyska. :) Dom skrattar jämt å skämtar och är glada, såå imorse satte dom sig i soffgruppen framför receptionen, och då börja en helt plötsligt prata engelska och tyckte "I don´t understand a single word of what you are talking about" De låter kanske skit tråkigt nu, men de va jätte kul där i alla fal.. :)
Sen startade inte deras bilar när dom skulle fara.. :) så två av dom stod innanför dörren och tokskrattade åt dom som var ute och försökte starta bilarna, sen va de en av killarna som sprang som en jojo fram och tillbaka.. :) haha.. Jaja, de låter nog inte så kul, men de är så kul när dom skämtar och tycker att det är jätte roligt när de händer grejer.. och inte händer grejer.. :)

Andreas ringde just, han och barnen skulle komma förbi en sväng, så de blir nog inge pyssel idag som jag hade tänkt..

Ha en bra dag!

En kul en morgon.. :)

1 Läs mer >>
Jobbade tills kl. 10.30 imorse, sen packade jag bilen med pysselgrejer och drog iväg mot arvidsjaur.. :)
Har varit och pysslat med Lena och Alma idag.. :) hur kul som helst.. Hann även va på änglafröjd en liten sväng och fynda nå nya papper och blommor.. :)

När jag åkte hem stod mätaren i arvidsjaur på -28 grader..
Och gud vad jag frös i bilen på väg hem.. För när jag körde värmen som blåste på mig och den på framrutan samtidigt så sänktes tämpen på bilen.. Sen när jag bara körde värmen mot mig så frös framrutan åt, så de va bara att köra all värme på rutan nästan hela resan, jag fick leva på stolsvärmen.. brr.. Men de gick de me.. Tog mig ju hemtill under filten med en varm tekopp.. :) temperaturen varierade mellan -28,5- -32 grader..

Nu ska jag kanske plocka fram allt pyssel på köksbordet så hinne jag kanske göra en sida till innan jag måste lägga mig för att orka upp och jobba imorgon igen.. :)
har ingen ny bild på de jag gjorde idag, men däremot en gammal kan jag lägga upp igen.. :)Snart börjar nå skidor på tv tror jag? va de damernas skidskytte stafett eller?
Kim är i alla fall och tränar på sporthallen, så jag kommer kanske inte se de från början.. :)

Ha en bra kväll!

Brr.. är de kallt ida...

0 Läs mer >>
Igår skulle jag skriva ett inlägg, men då hängde sig datorn och då gav jag upp..

Men helgen har i alla fall varit ganska lugn.. Jobbade en stund i lördags, och sen i söndags följde jag Andreas och barnen till luftlandet.. :) De såg ju hur kul ut som hellst.. tänk att de inte fanns sånt kul när jag va liten.. :) Men när jag va liten blev man ju överlycklig när man fick hoppa lite i en vanlig hoppborg.. :)

Annars ha de vari som ganska ohändelserik helg.. har som ingenting att tillföra i mina skrifter.. :) Hur lät detta då? :) avanserat kanske? :)

 
 

Har också insett att de har blivit mycke sport dom senaste dagarna, egentligen är jag inte så intresserad, men ibland kan jag tycka att de är himla kul att se, speciellt när de går bra för sverige och man vet vem man ska hejja på.. :) men jag tror att jag och kim för otur med oss.. :) för jämt när vi tittar på nått så går de dåligt för sverige, men tittar vi inte så går de mycke bättre... :) så de kan gå..

Den 7-9 maj är det nu bokat en resa till Sundsvall.. hoppas att jag får hinna slinka in en sväng på IKEA då.. :) Chefen och hans fru tar bilen ner.. och han bjuder jag och kim på resan och minst en hotellnatt eftersom att vi ska va med och stå på en fiskemässsa där nere.. Jag som längtat så mycke till Ikea.. :) massor.. :)

Ha de bra, nu ska jag se curling och sen vänta på att Kim ska komma hem från boxen å sen se skidåkning med Kalla.. :)

Ha de bra!

Konstig blogg..

1 Läs mer >>

Tror inte att jag pallar med hela kvällen med hockey.. jag var inte så sugen faktiskt.. Och sverige leder redan med 2-0 efter 10 minuter.. Men Kim och Dan är väldigt inne i matchen.. Tror att jag strax ska gå och pyssla lite, köpte mig en ny pysseltidning idag.. eller en Magnolia Ink tidning med olika tips på stämlar å så.. :)

Jag såg filmen idag.. PS i love you.. men jag tyckte boken va mycke mycke bättre.. de va nog för att dom hoppade över flera saker från boken, och att jag hade föreställt mig nå helt andra personer och utseenden.. Jag tror att jag hade tyckt att den skulle varit bättre om jag sett filmen först..

Kom just på nu också att jag tagit kort på varenda scrapookingsak som jag har gjort..
Alla utom dom sista julkorten jag gjorde.. typsikt..Ha en bra kväll!

Hockey kväll..

0 Läs mer >>
Vi pratade om det idag på jobbet igen.. tänkt vad snabbt det går att någonting vänder...
Ta vara på alla dagar ni har, på alla nära och kära.. Lär er så mycket ni kan medans ni kan.. Helt plötsligt finns dom inte där längre.. Allt vänder så snabbt.. Man tycker att jag har ju nästa hela livet på mig att lära mig, mamma är ju inte så gammal än.. Men tyvärr har jag lärt mig att inte tänka så längre.. Vill man göra något så ska man göra det nu, imorgon kan det vara försent..  " imorgon är en annan dag"

 

Snart skulle nog andreas och barnen komma förbi..
Jag som är så trött så trött.. de kanske blir att tjuvsova lite nu så att jag orkar va vaken hla kvällen.. Kim ringde just och sa att han bjudit hit Dan ikväll.. och att han även skulle ringa till pappa.. De är ju tydigen hockey ikväll kl. 21.00... de kan nog eventuellt hända att jag går och ser film då.. Kanske skulle sett PS i love you.. eller börja på den 3:e säsongen av OC.. :)

Ha en trevlig helg..


Tål att upprepas

0 Läs mer >>

De händer inte så mycket.. har haft en liten sovmorgon eftersom att jag börjar jobba kl.13 idag.. Känns ganska skönt att bara ta de lugnt än så länge idag i alla fall.. :) Kunde inte riktigt sova igår för att Jizza hitta på att hon skulle springa runt i lägenheten och leka, hon hoppade upp i fönstret i sovrummet och börja leka med persiennerna, åsse lyckades hon plocka ner en kylskåpsmagnet som hon lekte med.. I alla fall så tillslut somna jag, men inte så långt efter de så ringde kims väckare.. token skulle ju upp och se Herrarnas hockey som började kl. 01.30?! Kan tala om att de fick han göra själv, även om jag va ledig på förmiddagen idag.. :)

På tal om Jizza så fick jag mig en funderare igår.. undra om jag har blivit allergisk mot katter? Eller om det bara va tillfäligt.. jag tror på de andra men vet inte..
I alla fall så måndag morgon och tisdag morgon vaknade jag av att Jizza var och gick uppe vid min kudde.. och dessa mornar så var jag även jätte rinnig i näsan´, som gick över när jag hade duschat och kommit på jobbet.. Tänkte som inte mer på de, ibland är man ju förkyld på morgonen.. Men då igår när jag kom hem från jobbet satte jag mig ner på golvet och gosade me hon, och när jag ställde mig upp börja de tok rinna ur näsan. De känndes bara så konstigt eftersom att de inte gjort de tidigare på dagen.. Fast de går ju jätte bra om jag bara klappar henne och sedan går därifrån.. Jaa.. jag har ingen aning.?

Ha en bra dag alla!

Här en en bild från helgen som var.. Hade bara tagit 3 bilder tydligen.. :)

En helt vanlig dag..

1 Läs mer >>
Man behöver inte prata bara engelska eller bara svenska alla dagar.. :)
Det är nämligen så att vi har en konferens på hotellet nu, flyktingmottagningen typ..
I alla fall så igår kom det 5 nya testare för att checka in, dom kom just samtidigt som alla 20 tror jag dom är flyktingarna satt och fikade ute i "lobbyn"... testaren som var här förra året också tittade på mig och började fråga massa saker om dom (han pratade engelska) och jag försökte förklara för han vad dom gjorde här, och att dom bodde i Malå.. Men jag kom inte på vad flykting heter på engelska, så annelis kommentar blev helt enkelt:
-"In sweden we call them flyktingar"

Bra jobbat!

Han gjorde två tummen upp, började tokskratta och sa sedan tillbaka:

-"Sounds good"


He jer int lett alla dagar! :)

Svengelska?

2 Läs mer >>
Kan inte slita mig från boken.. och tro mig, jag har aldrig någonsin gillat att läsa böcker! När vi läste böcker i skolan hoppade jag alltid över flera sidor, ovh sedan läste kanske 4-5 sidor.. sen hoppade över 10.. då visste jag ungefär de jag behövde för att kunna beskriva de på något papper.. Men "PS i love you" boken, jag har nu läst 220 sidor på 3 dagar.. vad är det som händer? :) Den va lite seg dom första sidorna, men sen blev det precis en sån anneli bok där jag får sitta och hoppas att dom ska bli ihop, men dom träffar nån annan... Jag små ler nästan hela tiden.. förutom ibland då jag tillåme fällt en liten tår.. :)Jobbar kväll idag också, sista kvällen på ett tag.. :) För i natt kommer chefen hem, och då får han ta över kvällarna igen.. :)


Kram!

PS I love you

0 Läs mer >>
Inte vet jag om de har varit "Happy" valentins day.
Men de ha då vari bra ändå.. :)

De blev sent igår kvällst, kom hem just efter 12 och kunde inte sova så jag låg och läste, förmodligen den bästa boken jag nånsin läst.. eller i alla fall än.. :) Jag kunde inte slita mig från boken så klockan blev mot 2 innan jag somnade.. i alla fall så dagen började...... Jag vaknade imorse av att Kim kom och frågade mig hur länge jag hade tänkt sova idag.. då va klockan ca. 10.40.. Han sa att de va jätte fint väder ute, så jag låg kvar en pytte liten stund, sen steg jag upp.. å då kom vi fram till att vi skulle fara upp till backen en stund innan jag skulle börja jobba idag.. :) så Kim skicka sms till Per.. och han och Tina? följde oss upp.. eller jag kom just efter alla andra eftersom att jag tittade till jobbet på vägen.. Men dom hade gått typ halva backen innan dom hittade ett vindskydd att sitta i.. De va i all afall jätte härligt väder.. men vid 2 for vi igen.. jag for direkt till jobbet..
Jag jobbade tills kl. 17.. Just efter att jag kommit hem så komme Maya förbi med Gissa som vi ska sköta om tills på torsdag tror jag de va.. :)

Nu sitter jag och Kim i soffan, han ser en fotbollsmatch med zlatan och jag sitter här..
Ska nog snart lägga mig, för de känns som jag håller på att somna där jag sitter..

Har inte hunnit ladda in de få bilderna från dagen än, men de kanske kommer i morgon, vi får se..
Jag bjuder i stället på två bilder från förra helgens utflykt..
 

Happy alla hjärtans d...

0 Läs mer >>
Är fortfarande på jobbet... klockan är 23.30.. Huvudet håller inte på att hänga med så bra längre.. Men har endel folk i restaurangen.. tror att jag ska skicka ut dom när klockan börjar bli mot 12.. Sen vill jag hem! Gärna så fort som möjligt.. :)

Hasse våran kock lagade typ världens godaste middag till mig idag.. :) Entecôte med kantarellsås och rotfruktsmedaljonger.. Han sa att personalen egentligen inte får äta den maten, men idag va vi alla värda det.. åsse va de några fler som också skulle äta de av gästerna..

God Natt på Er!


Kram

Still strong..