2 Läs mer >>
Jahapp! Tydligen funkar de att ladda upp bilder här, men inte hemma...
jaja, bara skicka datorn på lagning då!


Denna bilden har jag tagit hit på ett USB minne för länge länge sedan, den är tagen i stugan!


I dag har jag en hel del jobb, så ha en bra dag!

Testar!

0 Läs mer >>
Får som jag tidigare skrev SINNE! För våran dator har bestämt sig att jag inte ska kunna ladda upp bilder, och tydligen inte någonstan, varken facebook eller här.. Och ändå har jag startat om datorn 2 gånger idag för säkerhetsskull! Men tydligen så duger det inte.. Får väll visa massor med bilder sen istället..

Har i alla fall i helgen hunnit med att:
- Sy 3 mössor, en ny modell som inte alls blev som jag hade tänkt, men den funkar.. :)
- sytt ett pannband av överblivet molntyg..
- Skottat av hela altanen på framsidan, nåväl... nästan ialla fall.. är typ 50cm kvar och ca. 1m högt.. :)
- har burit in ved, så nu finns de gott om..
- har lekt massor med Wilma i hennes rum.. :)
- promenera med Kim och skjutsat Wilma i pulkan
- stökat och donat hemma.. :)

Tyvärr blev toaletterna och sovrummet kvar tills nån annan dag, men de är nog ingen som dör av de heller.. :)


jaja, orkar inte skriva så långt idag när jag inte kan visa nått i bilder.. :)
Får väll som vanligt bjuda på en gammal godig eller nått.. :)
freestyle.. yeejj.. :)ha de bäst!

Bilder hit & bilder d...

0 Läs mer >>
Verkar som att jag inte ska få klara mig från snuvan ändå! :(
Idag har jag ännu mer ont i halsen, sen har snuvan sakta men säkert tilltagit och jag har nu även ont upp i näsan mellan ögonen nästan.. Bläää! Jag som trodde att jag skulle slippa!

och kan tydligen fortfarande inte ladda upp nån bild, jag får ta och starta om datorn får vi se vad som händer.. men de orkas inte just nu i allafall..

Sen jag kom hem från jobbet vid 14.30 idag så har jag hunnit leka en hel del med Wilma, sen har jag hunnit städa bort i både köket, hallen och tvättstugan.. :) Skönt att de äntligen är gjort.. Imorgon är det toaletterna och sovrummet som står på tur.. :) För nu hade jag tänkt mysa ner mig i soffan framför godispåsen jag unnade mig själv efter att ha varit utan sötsaker i en hel vecka... Jo de är klart, i tisdags åt jag faktiskt en halv semla.. Men ingen oboy och ingenting som säger mig direkt att "de är sött"
Fick även 140:- i driks idag.. Me like.. :) Och även därför unnade jag mig denna gidispåse.. :)

Denna bild hade jag också i mitt arkiv, från när vi bodde på storgatan 31.
Godiset är ungefär densamma, bara de att det är mycket mer choklad, för de gör inte så ont i halsen att äta.. :)Hade ju förståss även tänkt hinna sy någonting imorgon.. Vad det blir får vi se.. antingen en till mössa, eller nått annat.. Inte för att jag kan nått annat, och man kan inte hitta gratis mönster på internet till nått annat heller.. Meeen, nog borde man ju kunna prova i alla fall.. :)


KRAM

nej usch!

4 Läs mer >>
Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli pigg...
Helgen hade vi tänkt spendera i Umeå, men Kim kan fortfarande inte åka bil.. Ner på affärn är nog jobbigt så en resa på 2.5-3 timmar är inte ens att tänka på.. Och nästa helg har jag lovat att jobba extra eftersom att hotellet är i storsett fullt! :) Men när i hundan ska vi hinna till Umeå då? De känns som evigheter innan de kommer bli av!!! typiskt!


Igår gjorde jag en ny header, eller laddade hem en, blev så tvär- less på min gamla.. I alla fall så är jag inte vän med den än.. De va inte lätt de här.. :)

Idag anlände mitt senaste paket med tyger.. :) randigt, molnigt, vitt och två hipposar.. :) Me like.. :) Men vi får se hur de slutar, vet inte riktigt vad jag ska sy än, och när jag ska ha tid.. Men i helgen kanske de finns mer tid över till allt.. :)

ÅHHHH!!!!! jag får SINNE! jag kan fortfarande inte ladda upp bilder.. Inte dom som jag själv tagit i alla falll! Vad är detta?! Och de är inte förstor storlek heller.. :|


Annars så har jag väldigt väldigt ont i halsen ikväll! Nu ör de väll min tur då lagomt till helgen.. Håll tummarna att det inte blir så!

Kan bjuda på denna charmerande bild från när jag var liten.. :) Den fanns i mitt arkiv av bilder på blogg.se.. :)

Trött och jaaa, ännu ...

1 Läs mer >>
Tomten nästa jul önskar jag mig denna! De gör inget om den kommer tidigare :)

Något jag vill ha just nu är en sådan som på bilden nedan, en overlock maskin! Endast 4500:- på stoff och stil! Ja man ska ju ha drömmar.. :)
Usch, hela kvällen efter att Wilma somnat har jag suttit här och drömt mig bort i tygernas land.. gjort 4 olika varukorgar på 4 olika ställen, men inte beställt nått.. jag vill så gärna, men jag behöver inte mer tyg just nu.. Bättre invänta paketet jag beställde senast, så får vi se vad det blir av det. :) Samtidigt kan jag ju inte sy typ 1 miljon mössor i samma tyg heller.. :) Hur kul är de? :)


Nej, nu ska jag skynda mig isäng, sen jobbar jag faktiskt eftermiddag imorgon.. Hoppas Wilma sover i natt.. ett tag i alla fall..


KRAMVill ha!

0 Läs mer >>
Så brukar alltid min pappa säga om man är sjuk.. Eller i alla fall förkyld, och de är just vad Wilma är nu! Stackarn sover som en kratta, hostar, snorar och har feber.. åh, man känner sig riktigt hjälplös och som världens sämsta mamma när man ska hålla fast henne för att droppa näsdroppar eller suga med nässugen.. Men samtidigt så vet man ju att det faktiskt är för hennes eget bästa! :)

nähä.. tydligen kan jag inte ladda upp bilder idag..


För Kim går det framåt, ett varv runt kvarteret per dag är ganska lagomt.. :) Och igår blev det två.. :) Så länge han själv känner efter vad han kan och inte kan göra så är nog allt helt OK.

Jag skriver mer nån dag då jag kan ladda upp bilder!

Ha de!

Krimmen å snuva!

3 Läs mer >>
Idag har jag haft gammeldax tråkigt.. vad nu de är.. Men de känns som att jag inte gjort nått.. Inte förns nu ikväll då jag äntligen lyckades få ihop nya mönster och 2 nya mössor.. :) Sydde även dit märken på de mössor som jag vet att Wilma själv ska behålla.. :)

så här ser de ut nu.. :)
oj, de var en liten bild.. Men här är i alla fall en "gammal" mössa som jag sytt och nu ikväll satte jag bara dit "Bergström" märket. :) Sydde även ihop där uppe där jag slarvat.. :) Så nu finns inga hål, och den passar fin fint till Wilma.. :)Sen har vi då nyheterna.. :)

och med märkningenSen blev de även en med djurmotiv, men nu har min modell gått till sängs, så nu tar jag själv på mig ansvaret, tyget är vääääldigt stretchigt må jag säga.. :)


Kim har även använt sin mössa idag.. :) Som sagt, inte för att han ville ha en rosa med moln, men det blev bara så.. :) Han tycker att han har för långt hår nu, därför kör man med mössa inomhus istället.. :)

Annars händer det inte mycket, Kim är på bättringsvägen, Wilma vaknade i natt och hade panik, för att hon förmodligen hade svårt att andas.. Jag satte mig därför upp och vaggade henne till sömns igen, men de tog nog upp mot 40 minuter.. Rossel rossel, host host har de låtit idag.. Men de va värst inatt, nu får vi se hur det går nu i natt.. :) Förhoppningsvis bra.. :) Nu har vi gett henne mollipect (förlåt för eventuell felstavning) direkt innan vi la henne.. Hon har redan vaknat typ 10ggr, men hon får sova mellan oss i natt, å då brukar de gå lite bättre.. då kanske hon bara vaknar typ 5ggr..


Natti natti!


KRAM

Tråkigaste dagen!

2 Läs mer >>
Varför i hela fridens dagar ska allt som är roligt vara så dyrt?!

# Är man i bak-träsket så kostar ingridienserna och alla verktyg och tillbehör en massa pengar.

# Är man i scrapbooking-träsket så kostar ett papper allt mellan 7-25:- och då vill man ju oftast inte bara ha ett papper.. och oftast inte dom som kostar 5:-

# Är man i virk & stick -träsket så kostar ett garnnystan typ 50:- och då vill man ju ofta ha fler färger..

# Och nu.... nu är jag som sagt i sy-träsket, och just nu kostar billigaste tyget 129kr/m fatta vad dyrt det är.. pjuh! och ska man sy baggy mössor så behövs nästan 1m. Sist tog jag bara 0,5m av alla tyger, och de räckte inte långt kan jag säga.. Så givetvis har jag beställt mera idag.. usch och fy på mig! Men nu var det nog sista gången, för nu gäller det att spara ordentligt inför utlandsresan.. :) Nog för att det är all inclucive, men de kan ju va kul att ha lite fickpengar ändå.. :)
Här är ett av tygerna som jag beställde hem.. :) Hipposar.. både rosa och bruna blev det.. :) Kunde inte hålla mig, för är dom inte de sötaste? :) haha


Hör och häpna så bokade vi in en resa till IKEA första helgen i maj nu också.. Egentligen inte för att vi behöver nått.. Utan mer att vi blev tillfrågade om att följa med.. Och de kändes ju inte helt fel att bo en natt på hotell och sedan ta en heldag på IKEA.. de kan väl ingen tacka nej till? :) Och ska man lix inte ha nått speciellt så behöver man ju bara köpa nån lill sak... de behöver (hrmf) inte bli så dyrt.. :) De blir ofta så i slutändan, men om jag nu vet om att jag ska spara så kan jag faktiskt hålla mig... Om jag verkligen verkligen vill.. :)


Nu när Kim blir frisk tror jag att jag ska erbjuda mig att jobba massor med extra för att tjäna ihop en extra liten slant till våra små resor som kommer nu i framtiden.. :) kanske.. :) passandes nog så kommer ju både sportlov och påsklov snart.. :)


.... förresten Lena, de är nog helt ok att beställa en mössa eller två, men jag måste bara lära mig sy dom ordentligt först.. :) I helgen ska jag mäta på riktigt.. Frågade Franco och fick lov att ta hem lite stora papper från skrivblocken i konferensen, och nu ska jag mäta ordentligt och göra riktiga mönster, inget hushållspapper som är klippt på måfå.. :) vi kan höra ihop senare.. :) Kurt kom även förbi med två påsar kläder som Wilma fått låna igår.. :) Storleken är helt perfekt och passar just nu som handen i handsken.. :) Kanonbra med lite mera kläder när hon just nu växer som ogräs.. :)

våran lill tjej som fyller 1 år och dryga månaden.. hujeda mig vad tiden går.. :)


Tyvärr har hon blivit jätte rosslig och hostig nu ikväll.. Hoppas att det inte håller i sig! stackarns lill tjejen!

Nej! Hopp i säng, nu blir de ingen sovmorgon längre.. Inte så länge Kim inte får lyfta! :)


KRAM

Dyrt med ack så kul!

1 Läs mer >>
Förresten....

Nu har vi bokat.. :) Den 25 maj åker vi till Mallorca, Alcudia.
ha en bra dag!

SEMESTER!

0 Läs mer >>
Jaa ni... I helgen blir de nog att ta hand om en hel del måsten.. Sånt som inte kan vänta längre, och nu när Kim är handikappad så kan jag ju inte precis be han att starta en tvätt, ta hand om en tvätt eller nått annat sånt.. :) Men när Wilma sover ska jag nog allt passa på att sy en eller annan mössa.. :) Måste lära mig göra den perfekta storleken.. :) Wilma var inte så svårt, men till Michelle lyckades jag göra en alldeles för stor.. :) Den passade perfekt till Kim... men, han ville inte ha en rosa mössa med vita moln på.. :)


Annars så rullar det på.. :)
Kim ligger i soffan mest hela dagarna, själv har jag/vi lyckats hitta barnvakt, så idag sitter jag på jobbet.. Ska nog däremot bara jobba fram till lunch.. Sen är de helg, då fixar vi detta... Men nästa vecka får vi se hur det blir.. Jag gillar inte att ha barnvakt då jag själv ska jobba, jag kan ju faktiskt ta mammadagar själv... Men problemet är att vi just nu för tillfället inte har någon som kan jobba extra åt oss.. Åt mej... I receptionen.. och skulle jag lära upp någon ny så skulle ju bara det ta en vecka! de är som svårt de här med att de är så mycket saker man ska hålla reda på i repan... Både hotellet, campingen, konferenserna, husvagnarna, alla papper, skicka ekonomi papper hit och dit.. fakturor m.m.


Nej nu ska jag återgå!

Ha de bäst!

Den här bilden har vi som bakrund på jobbets dator.. :) fotad av mig.. :)

Helgen!

1 Läs mer >>
Okej.. vi brukar inte fira den egentligen.. Men ändå brukar jag alltid få en liten grej av Kim, och vi brukar försöka umgås! men idag har allting bara blivit så fel.. suck!

Kl. 12 hörde jag av honom senast.. och då sa han att han inte skulle opereras.. Men någonstans i bakhuvudet så förstod jag nog att han faktiskt skulle opereras.. sagt och gjort, efter många sms, och många samtal så ringde han faktiskt upp.. kl.20.15 då låg han på uppvakningen... De hade gått bra trodde han..

.....jag saknar honom mer än någonsin, och skulle nästan göra vad som helst för att åka till honom och bara hålla handen, ge honom en puss och stryka honom i håret och säga att allt kommer att bli bra.. själv säger han att jag inte behöver komma, att jag ska va med Wilma i stället.. Men mitt hjärta säger att jag måste träffa honom! Varför just idag! På alla hjärtans dag?! åh!

Nej jag borde nog söka mig mot sängen.. fick inte många timmars sömn i natt när Kim snurrat på sig, Wilma vaknat stup i kvarten, plus att hon då tyckte att det var morgon kl. 04.40.. Hon somnade om 05.30 och min väckare ringde 05.50.. Sen bara med allt som hänt, så blir man trött..


God natt med er!

Alla hjärtans dag!

2 Läs mer >>
Jag kunde bara inte hålla mig.. Mina älskade tyger kom med postn idag, IDAG! Fatta hur snabbt de gått.. :) Sen när Kim lix inte kommer hem ikväll så kan jag ju inte vänta mig att han ska passa Wilma heller medans jag syr.. så nu har jag testat.. :)


Mössa nr.1 gjorde jag utan att kolla på beskrivningen en enda gång.. Den blev inte så bra.. :)
Kan de vara nils karlsson pyssling på bilden? :) hahaman ser det inte på bilderna, men det är två små "horn" som sticker upp på den röda mössan.. :) haha, råkade sy åt fel håll.. :)

Mössa nr. 2 kollade jag en snabbis på beskrivningen, men Wilma va redan less här, så de blev också en snabb syning.. Inte helt perfekt, men ganska bra tycker jag.. :) Nu har jag testat ha den lite olika.. Här kommer bilderna på samma mössa.. :) Detta nedan ska alltså föreställa va en baggy modell.. :)
Jag måste däremot skaffa mig ett mönsterpapper så att jag kan göra större modeller.. :) Just nu använder jag hushållspapper till mönster, men då kan man inte ha större skalle än Wilma, för hon är på gränsen nu.. :)


jaja... förresten så måste jag även lära mig hur det fungerar att sy med tvillingnål, och om jag kan det med min maskin, för nu syr jag med fel sömm...


Ha en bra kväll! Nu ska jag gå och titta vad kylen har att erbjuda för middag.. :)


KRAM

Anlänt!