2 Läs mer >>
Jag ser att jag minskat ordentligt i antalet läsare per dag.. Men det är väldigt förståenligt.. Jag hinner ju som jag många gånger nämnt tidigare inte riktigt med det här med att blogga nu för tiden.. Dagarna bara springer iväg, och vi med dom.. helt plötsligt är kl. 22.30, och egentligen långt sent efter min tid att vara vaken när jag ska upp och jobba morgonen efter.. Men ikväll då jäklar.. Nu ska ni få ett inlägg.. kanske mest med bilder.. :)
 

Kan börja med den lilla bilden som jag klippte ihop på min och min äldsta lilla dotter Wilma.. :)
Insåg idag när jag hittade det "stora" kortet att vi nog är ganska lika varandra, så jag letade lite i mina gömmor, och där hittade jag bilder sedan jag var 2år.. nästan 3.. och ja som sagt.. lite likheter finns nog.. :)
 
Annars så har vi firat jul..
Först i Strömfors, sen i Malå..
 
Hejdå tomten..
 
 
På rönnbärs så försökte vi få alla dom större barnen att sitta tillsammans på samma kort.. Det gick väl sådär.. Okej, alla satt någorlunda stilla, men att titta åt samma håll samtidigt var inte riktigt så kul.. :)
En munter grupp barn.. eller? :)
 
Sen kom det flera tomtar.. Hela 4st.. och det gick faktiskt ganska bra både för Wilma och Fanny.. :)

Sen kom en 5:e och delade ut resterande paket.. :)
 
Fanny tyckte nog att papperet var det godaste.. :) och kanske kulaste..
Hon åt nog upp typ 10x10cm papper utan att vi hann med.. dock sammanlagt på olika paket.. :)
 
Wilma fick
bland annat ett piano med mikrofon.. Hon brukar spela och sjunga en stund varje dag.. Dock brukar Fanny bli rädd varje gång hon råkar sjunga lite för högt i mikrofonen.. :)
 
Fanny bli bara snabbare och snabbare på att ta sig fram, hon går inte utan stöd, men hon tar sig runt bord och annat, sen släpper hon och kryper dit hon vill.. :) Som man ser på bilden nedan så har hon även lärt sig att låta som en bil, eller snarare spotta om ni frågar mig.. :)
 
 
Annars har det inte hänt så mycket.. Vi lever och mår.. Barnen är sjuka med feber och hosta, men det verkar gå åt rätt håll det med.. :) Jobbigt när dom inte får sova.. och inte vi heller för den delen..
 
Nä, nu hade jag inte mer just nu..
 
Ha de bäst!
 
 
 
 

Till er tappra..