1 Läs mer >>
Åh vad jag längtar hem. Mest till min andra underbara dotter, men även min älskade sambo.. och såklart min egen säng.. :) Men imorgon får vi nog åka hem.. hade nog fått det idag om vi inte måstat vänta 48 timmar på att få göra de där testet man ska göra på bebisar.. kommer inte ihåg vilka bokstäver det var.. :)

Annars har den enda tvn på bygget gått sönder.. så nu får vi glatt ligga här i vårt rum och göra ingenting... annat än mysa då så klart.. :)
alla bilder blir upp och ner.. men nu får de bli så.. :-)

kram

Hemlängtan!

3 Läs mer >>
Igår kom ju vår älskade lilla dotter till världen.. förlossningen och dagen som sådan tar vi en annan gång.. :) typ när vi kommer hem och jag får skriva på en riktig dator.. :)
Vi har med oss både surfplattan och datorn.. men det finns inget internet här.. så de får bli på mobilen.. :)

Jag tror att både jag och Kim blev lite chockade att det var en tjej.. så än har vi inget namn som vi känner passar.. :)

Egentligen borde jag passa på att sova nu.. men jag är som uppspelt över hela situationen.. JAG KAN GÅ! :) så just innan kl 6 någon gång så gav jag upp och tyckte att det var lika bra att vakna.. :) känner mig så pigg.. :) Min älskade dotter har sovit sedan kl. 02.00 och sover fortfarande.. undra när hon blir hungrig och har tänkt vakna.. :)

Jag är i alla fall hungrig.
Min sambo sover.
Jag är världens lyckligaste.

de va de.. :)

Borde sova!

1 Läs mer >>
Ja det är väl alltid så.. Upp och ner, ner och upp..
Men tur att vi har många nära och kära som alltid ställer upp.
 
Tror egentligen inte att jag ska dra upp allt, inget speciellt... Men de är ju så det funkar..
Ikväll ska vi börja tapetsera, Jag och Andreas.. Få se hur det går för mig, men det ska nog ordna sig.. :) Han får ta dom övre delarna så får jag ta dom nere vid golvet.. :)
Egentligen skulle jag och Kim tapetsera, men eftersom att han har tränat sönder sin axel eller vad man ska kalla det så tyckte jag att det var bättre att han får "vila" ikväll.. Själv verkar jag ha sovit jätte konstigt i natt då jag har ont bak i nacken idag..
 
Joniseringsmaskinen i sovrummet verkar göra sitt jobb, då jag inte längre känner någon mögel-lukt. :)
Men den ska få gå någon dag till så kanske vi kan sätta igen golvet där och lägga på det nya snart.. De bästa med klickgolv är ju att det går så snabbt.. :) Sen är det ju bara en vägg som ska tapetseras.. :)
 
Ja, de känns som att det håller på att bli ett litet ljus i tunneln, synd då att jag tydligen har räknat lite konstigt och den där förbaskade försäkringskassan endast tänkt ge mig 4000:- denna månad.. Inte riktigt vad som är optimalt då vi inte haft så tur med andra utgifter denna månad.. Men, men.. Får väl vara glad att jag har en sambo som jobbar och får normal lön.. :)
 
De viktigaste är ändå att vi är tillsammans och mår bra.. :)
 
Och påtal om må bra, mitt halsont har gått över....nästan... och nu är jag bara lite konstig i rösten och har lite rinnsnuva, det borde jag ju klara av.. :) Känner mig rätt pigg i alla fall.. :)
 
 
KRAM
 
 

Medgångar & Motgångar...

0 Läs mer >>
....visst är det så att även om man älskar sitt barn av mer än hela sitt hjärta så får man va gode irriterad på dom en dag som denna.. Vi har inte fått göra en enda grej utan tjafs idag.. Och då menar jag inte lite tjafs, utan ordentligt med ett skrikande barn som skitit fullständigt i oss och vad vi sagt! Sen tillråga på denna "underbara" dag så tog det 1 timma och 25 minuter innan hon somnade! pjuh! Men imorgon är en annan dag, vi får hålla tummarna att hon är lite mer hjälpsam då..
I alla fall så hade vi en härlig förmiddag uppe i backen efter att vi tillslut hade fått på henne kläderna efter minst 30 minuters tjafs om att hon inte skulle följa eller ha på sig några kläder överhuvudtaget!
 
Väl framme så var hon ju superglad och världens goaste tjej, tills vi skulle hem igen och hon vägrade sätta sig i bilen..!
 
 
 
Annars så har det sprungit folk här ungefär hela dagen.. Vet inte riktigt vart den tagit vägen.. men mitt i allt fick vi fin främmande från Skellefteå också.. :) Alltid roligt.. :)
 
Kim och pappa har lagt färdigt golven idag, plus burit ut allt skrot, så nu är det bara slipa det sista spacklet och sedan upp med tapeterna.. Sen i veckan skulle kanske taket på plats, plus elen.. Måste bara få säga hur skönt de känns.. :)
 
Tror inte att någon kan förstå den känsla jag har nu.. Alla säger att jag ska fokusera på att vila, förlossningen och bebisen och allt de där, men det är fasiken inte lätt i detta kaos..
Jag kan bara inte fokusera när jag vet att just nu har bebisen ingenstans att sova, just nu har vi ingenstans att sova.. (eller jo, i ett sovrum där det råder mer byggkaos än någon annanstans nästan)
Det är även spån i hela huset och varje steg man tar så fastnar det något under sockarna, möbler finns utspridda överallt, så det känns nästan som att det inte går att gå igenom huset snart..
 
Men det är bara att bita ihop!
 
Nu när dom har sågat färdigt så tror jag att jag ska passa på att dammsuga ordentligt i hela utbyggnaden, plus resten av huset imorgon, så känns de kanske lite bättre i alla fall.. Vi får se hur jag orkar..
 
 
Idag var ju i alla fall dagen D, men än känner jag då inget annorlunda, så det är bara vänta och se..
Jag tror att jag kanske ska hoppas på fredag eftermiddag, de blir nog en bra dag.. :) Kim jobbar nämligen kväll både tisdag och torsdag, så vi får hoppas att det inte händer när han är ute på larm.. :)
 
Nä, de var nog allt för mig just nu!
 
KRAM
 
 
 

Även om...

0 Läs mer >>
Suck.. Vet inte riktigt vart jag ska börja..
Egentligen har jag nog inget vettigt att skriva, men eftersom att jag påbörjat denna mögelhistoria och allt annat om vår utbyggnad så kan jag lika gärna fortsätta med det..
 
Möglet i sovrummet verkar vara ytligt, och igår försökte pappa och Kim skrapa bort allt man kunde se, och sedan plocka ut den där joniseringsmaskinen.. Igår kväll kändes det bra och vi kände ingen mögel-lukt alls.. Så vi bestämde oss för att sova där inne i kaoset.. Natten har varit perfekt.. :) Har kunnat vända mig utan att klämma fram en tår för att det gjorde så ont.. :) Och jag kände mig så utvilad när Wilma vaknade kl. 06.05.. (det är inte alla morgonar man vaknar och säger "men, har du sovit såhär länge Wilma" :) )
I alla fall så ringde pappa nu på morgonen och bad mig stänga dörren in till sovrummet för att några timmar senare gå in och lukta om jag känner mögel.. Och just nu tyckte jag att jag gjorde det.. :( Typiskt! Men vi får se vad han säger sen..
Så här ser det ut.. Det är inte blött någonstans.. Men det vita nu kan se är mögel.. Det är mer och mindre på olika ställen.. (fast just nu borde allt vara borta)
 
Till utbyggnaden då... Ja, Kim och pappa skulle sätta in innerdörrarna igår, men det gick ju som det gjorde då självklart jag och Kim hade tagit med fel dörrar hem, så han fick lov att åka en snabbis till Skellefteå för att byta ut innerdörrarna idag.. Även passa på att köpa lite golv och taklist. Oanade utgifter är aldrig roligt!
 
Så ingen tapetserig idag alltså, och förmodligen inte imorgon heller..
Tror att jag ska försöka spackla klart där inne nu, inte för att jag någonsin testat spackla, men jag har ju sett på.. Så slipper Kim göra det, och så blir det gjort.. då kanske de kan slipas imorgon och tapetseras imorgon kväll.. Men det vet man aldrig.. Inte lätt att bestämma såhär i förväg har jag märkt.. tyvärr..
 
 
Sen har Kim hämtat ut barnstolen från sjukan.. Vi gör som sist.. Vi hyr första årets bilbarnstol på sjukstugan i Malå.. Och det är ingenting jag ångrar.. I år har dom uppgraderat sig till Brio, och stolen verkar super fin..
Jag menar 300:- för 9 månader är ju ingenting.. Sen är det ju bara köpa en ny stol som dom kommer använda nått år i alla fall.. :)
 
 
Och sen tycker jag även att jag fyndat på Ellos på morgonen.. Känner mig riktigt nöjd..
Dom har ju specialerbjudande idag och imorgon med 50% rabatt på alla röda priser i rea shoppen..
Egentligen hade jag nog inte råd, men jag känner att det var värt.. :)
För 741:- inkl. frakt fick jag två klänningar, två bh-ar, en poncho och en vinterjacka.
Mest nöjd är jag över jackan som jag hade tänkt beställa i höstas, men insåg att jag inte skulle kunna ha den så länge då jag var i början på min graviditet, och den kostade 999:- Men nu var det rea på rea, och jag fick den för 449:- De känns faktiskt bra.. Inte super billigt, men ändå helt rätt kurs för en ordentlig jacka som bara fått bra betyg.. :) Hoppas bara att den kommer passa nu när jag inte kommer kunna testa den ordentligt direkt..
Det blev denna jacka nedan, den ska gå ner lite över rumpan, och den jag beställde är grön, men den var tydligen slut nu, det fanns bara bild på den blå kvar.. :) Inte så märkvärdig. Men jag tror jag kommer gilla den. :)
 
Nä, slänga i sig lite mat och sedan försöka spackla lite innan Kim kommer hem och innan Wilma vaknar från sin lunch lur.
 
KRAM

Lördag och jaa..?

0 Läs mer >>
Jaa.. Ni som följer mig på facebook har väl redan läst om möglet! FAN! om man får säga så.. Någonstans innerst inne så hade jag ju hoppats på att det bara var inbillning...
Vi vet dock inte hur det har kommit på plats, eller hur mycket det är..
Pappa och Kim skulle fortsätta såga och kolla imorgon.. Så vi får hålla tummarna att det bara är dom ca. 1,5 meter som pappa hitills sågat upp som det rör sig om..
Det verkar följa väggen runt, man kan dock inte fånga det så bra på bild då det inte verkar vara "blött" någonstans.. De enda man ser är att det har varit blött och att det ligger sånt här vitt mögel som man kan skrapa bort runt om träet.. Suck!
Men vi har fått låna en sån där maskin som ska dra ut all lukt från både kläder och väggar, så den får gå i natt och imorgon..
 
Måste än en gång tillägga att min pappa är bäst i världen.. För han ställer alltid upp i alla lägen... Och att han är kunning inom jaaa, kan nog säga allt vad gäller hus, byggen, vattenskador, mögel och jaaa.. En allmännbildad pappa helt enkelt... :) Imorgon ska vi ringa försäkringsbolaget och se vad dom har att säga.. Men pappa sa att dom måste komma hit och se det för att typ kunna bestämma något.. jag fattade inte så noga.. Men antar att det kommer bli ännu mer utdraget med just den biten nu.. :( typiskt!
 
 
Så med detta besked, plus att det började lukta 10ggr värre i sovrummet så bestämde jag mig för att sova på en madrass i Wilmas rum i natt, Kim skulle ta soffan i tvrummet..
Så här ska jag sova ialla fall..
 
Sen blir det nog om att börja tapetsera i stora rummet på lördag istället för sovrummet..
För även om det inte finns någon värme eller ström där så kan man ju dra in ett litet element för att få det varmt där inne.. Det finns ju inget innertak heller.. Men just nu är allt bättre än att sova i sovrummet..
Som ni kan se i vårt gästrum nedan så finns en 120´s säng där stående mot väggen, och den tänkte vi att vi skulle kunna flytta in i det nya rummet för att sova på tills vårat sovrum blivit klart..
 
Ja allt går att lösa, bara man vill..
Men som sagt.. Tror gärna bebisen får stanna i magen i en vecka till just nu..
Huvudet var i alla fall inte fixerat idag, så det är nog en liten bit bort i alla fall.. :)
 
För ni intresserade så leder Skellefteå med 3-0, så killarna har nog roligt på matchen IRL. :)
 
Nu ska jag deppa lite extra i soffan med den choklad jag köpte tidigare idag, plus en varm tekopp..
 
 
Jo just de.. Måste bara berätta att glassbilen kom idag.. JAAAA!!!! Köpte hela 3 olika paket med glass, för nu skulle dom börja köra var 4:e vecka sa han.. och dom hade haft ett uppehåll i hela december och januari, därför hade jag inte sett dom.. :)
 
KRAM
 

Ändrade planer!

1 Läs mer >>
Ja, beroende på hur man ser det.. Om man räknar med idag eller inte.. :)
I alla fall så är det väldigt nära till beräknad födsel idag.. :)
Jag vet inte om det är jag eller om det är så.. Men jag tycker att min mage har sjunkit ännumer typ i natt..
Nu har jag typ tusen kläder på mig på dagens "svarta" bild.. men men.. vi får se.. Har en tid hos barnmorskan idag halv 12.. Då lär jag ju få veta om huvudet har fixerat sig eller inte.. :)
 
Med våran tur så kommer väl bebisen bestämma sig för att komma ikväll... För Kim och grabbarna har bokat biljetter till hockeymatchen i Skellefteå... Ett tag skämtade dom och sa att dom skulle ta två bilar ifall Kim skulle måsta åka.. :) Haha.. Men, nää.. jag känner fortfarande egentligen ingenting annars, så de är nog riskfritt än så länge.. :)
 
Kim och Dan hann lägga golvet i lillrummet igår.. :) Kommer bli bra de här tror jag.. :)
 
Vi sover fortfarande i byggkaoset, men ändå så dammtorkade jag och dammsög hela sovrummet igår.. Bara för att de skulle kännas lite bättre att sova där.. :)
 
Annars så verkara jag självklart ha dragit på mig en förkylning nu.. PASSANDE!!!
Har så ont i halsen att jag varken vill äta eller dricka.. Endast te och glass känns bra för halsen.. Det går även upp i huvudet så jag tänkte ta en ligga i soffan dag idag.. De känns som att det behövs..
 
Wilma min älskade skruttunge har hela veckan tyckt att 05.10 är en perfekt tid att göra morgon på.. Men neeeej, de tycker verkligen inte jag... Men, bara gilla läget och efter otaliga försök att få henne att somna om, inse att man måste stiga upp..
 
Igår när jag hämtade hem henne från dagis var det så fint väder att vi stannade ute i ca. 1 timma innan vi gick in för att äta mellis.. :)
 
 
Just de ja..
Fick tag i min surfplatta i tisdags.. :) Den är super bra, kommer bli perfekt att ha på BB, husvagnen m.m. :) Även i soffan funkar den utmärkt.. :) Har dock inte testat den så mycket än då den här bärbara datorn står på köksbordet och har större skärm.. :)

Nä, något mer hade jag nog inte idag..
VM i längdskidor börjar idag, vilket blir perfekt för min vildodag.. :)
Ska bara ta hand om två tvättar lite senare idag också.. :)
 
 
KRAM

3-4 dagar kvar..

1 Läs mer >>
...Hmm, dagen började med att vi möblerade om lite i sovrummet.. Eller rättare sagt så flyttade vi bryån från väggen där vi ska tapetsera om... och självklart med vår tur så var det ett litet ben under byrån som typ lossnade och rev sönder golvmattan.. (Kan dock tilläggas att pappa inte satte fast golvet när han la det, utan den skulle ligga löst och endast sitta i kanterna)
I alla fall så blev det ju ett "stort" hål i golvet, så vi fick bestämma om vi skulle ignorera det tills vidare eller köpa nytt direkt.. Så det blev nytt direkt.. Järnet ner på järnafffärn, där hade dom 3 golv hemma med någorlunda bra pris.. Ett var typ samma som i tvrummet, ett var mer gulaktigt, och ett var grått.. Så jag bestämde ganska snabbt att vi testar det gråa golvet.. Så det blir något i stil med detta nedan..
 
Köpte även två rullar tapeter som kommer bli fondvägg där fönstret och balkongdörren satt..
Allt frid och fröjd... eller......?
Nja, det finns ett litet, eller gode stort! problem.. Jag tror att det är mögel i ett av hörnen i sovrummet, för det luktar så, och bara tanken på att en bebis ska ligga i det gör det inte mycket bättre.. Jag har känt lukten länge men ignorerat den, och även väntat på att vi skulle bygga om.. Så nu ska pappa ta hit nån grej som skulle dra ut all lukt, och sen skulle han borra upp nått hål i golvet och titta om man kan se nått mögel.. Håll alla tummar och tår att det inte är nått allvarligt!
Annars så ska vi nog tapetsera i helgen, och Kim kanske skulle lägga golvet i "lill rummet" ikväll.. om han inte får larm, för han jobbar nämligen kväll..
 
Just nu önskar jag att bebisen håller sig i magen tills vårat sovrum blir klart.. Det måste den, för just nu finns ingen plats för en spjälsäng, och jag kan lova att vi inte ryms 4 personer i våran 160´s säng.. Det är nog trångt med en Wilma som lägger sig på tvärsen ungefär varje natt.. pjuh! Ångrar som tusan att vi inte köpte en 180´s direkt, men nu gjorde vi inte det och vi är nog snäppet för snåla för att köpa nytt.. De känns så onödigt.
 
 
Nää.. ska som vanligt äta lite innan jag ska lägga mig i soffan och ladda för en kväll med busfröet bergström.. :)
Imse vimse spindel mitt i trolldegsbakningen är väl perfekt "paus" :)
 
 
 
Nä, ha de bäst!
 
KRAM
 

Mera byggkaos!

2 Läs mer >>
Ja som ni förstår är jag fortfarande hemma.. Och inte verkar bebisen ha några planer på att komma ut heller.. Meen, plötsligt händer det.. Tiden är ju inte ute förns på söndag.. så vi får väl se.. :)

Har haft en liten photo shoot med mig själv på morgonen.. Inte lätt de där med att rigga en kamera och sedan springa fram och tillbaka mellan varje bild för att sätta på självutlösaren.. :) Bilderna är dock i fel "läge" så jag kan inte lägga upp dom på bloggen.. Tog en annan bara för kunna lägga upp den här istället.. :) Så detta är alltså jag idag.. V.39+1

 
 
Annars så hände de ju endel på utbyggnaden igår.. och just nu kan man säga att vi bor i ett byggkaos.. :) Men förhoppningsvis ska det snart bli bättre de med.. :)
 
Dörren från datarummet in till dom nya rummen är nu öppen..
 
I sovrummet har vi nu mera inga fönster eller dörrar..
Fönstret står även kvar, plus en gungstol som tar massor med plats, men som för tillfället bor i sovrummet då den inte ryms någon annanstans..
 
Saker och ting börjar hända..
 
... och nu ligger golvet på plats.. :) (men bara i "lill hallen" och stora rummet) And i LIKE IT A LOT!
 
Det är fortfarande en hel del kvar.. okej MASSOR! Men nu är det egentligen bara att sätta upp tapeterna och taket, sedan är det ganska klart.. Innerdörrarna ska också upp, men det skulle nog ske ikväll om jag förstod det hela rätt.. :) Vi måste dock få ström i rummet också, för just nu är det ganska kallt.. Men det är bara nån grej som måste kopplas in i säkringsskåpet, så de borde gå ganska snabbt.. :) hoppas jag.. :)
 

Ja men det var lite om det..
Imorse skulle jag leka rörmockare och "TVÄR!" skruva isär avloppet i handfatet som nästan är tättt.. Jo just de, de där med tvär göra borde jag skippa.. För när jag väl hade fått isär det efter att både ha skruvat ner dörrarna till skåpet och nästan skruvat sönder skinnet på mina händer, så var det ju inget stopp.. Det var äckligt där inne i avloppet, men det var inte stopp.. Så jag rengjorde lite och satte tillbaka.. Problemet var bara att det inte höll tätt.. HJÄLP! jag skruvade och skruvade.. och inte hjälpte det.. Men tillsslut så lyckades jag lösa det, och nu hoppas jag att det fortsätter vara tätt.. :)
Dock så rinner fortfarande inte vattnet undan så snabbt, så stoppet måse sitta längre in, vi får testa med någon sån där kaustiksoda eller vad det nu heter..
 
Nej, nu ska jag stoppa i mig lite lunch och sedan lägga mig i soffan tills jag ska hämta Wilma kl. 13.30
 
 
KRAM KRAM

Still going strong.

0 Läs mer >>
..Det går många tankar genom mitt huvud nu om dagarna..
Bland annat så går jag fortfarande och funderar på nya tyger, men behöver jag verkligen de?, och när ska jag ha tid att sy något? Jag måste ju kanske åka iväg i natt, de vet man aldrig..
..Funderar även på om jag vill klippa mig och färga håret igen.. Eller det vill jag, men har jag råd? och hur skulle jag klippa mig då? Skulle jag klippa bort luggen som jag nu äntligen har sparat ut igen? Ska jag klippa bort mitt "långa" hår och få de axelkort igen? Åhh.. De är så många frågetecken.. Men jag skulle så gärna vilja.. Men lite samma där.. Värt att boka en tid nu? Kanske är jag inte hemma då..
..Funderar även endel på förlossningen.. Idag är det prick 7 dagar kvar, och jag gruvar mig för att det inte ska starta igång av sig själv.. Är lite rädd att det ska bli lika utdraget som förra gången, Är inte rädd för själva förlossningen, utan den där hela dagen och halva natten innan Wilma föddes..
Ja de återstår att se..
 
Är även sugen på att pyssla lite mera, samtidigt som jag känner att jag behöver vila/sova de få timmarna Wilma är på dagis.. Och på kvällen vill jag hinna träffa Kim och umgås med honom..
 
 
Imorgon kommer de hända grejer på vår utbyggnad.. Hela dagen ska ägnas till den, och förhoppningsvis kommer de hända en hel del.. De skulle faktiskt va ganska skönt om de mesta var färdigt innan bebis bestämmer sig för att se dagens ljus.. Och det är ju inte omöjligt att kanske endast taket kommer vara kvar då.. :)
Vi få helt enkelt se där också.. :) De kommer bli bra vilket som..
 
 
Kim söver Wilma och sedan blir det filmkväll.. Någon komedi skulle vi se då vi tyckte att det var så dåligt på tv.. Men som vanligt när något planeras så lär han väl få larm, för han jobbar ju faktiskt fortfarande... Ändå tills imorgon bitti..
 
KRAM

Lite si och lite så..

0 Läs mer >>
Jahapp.. Då har vårat främmande åkt. Känner att jag gillar att ha främmande, gillar att vara "värd" eller vad man ska kalla det.. :) Det är dock inte så ofta vi har främmande, men det är väl så när man bor i Malå.. Ingen kommer för att bo hos oss eftersom att dom flesta bor "hemma" när dom kommer hit.. :) Nåja.. Det är i alla fall ganska skönt att vara hemma ensam också.. :) Ska inte klaga..
 
Sen till svaret på frågan... "vart kan man hitta ett sånt bordsunderlägg?"
Jo... Det hittar man på IKEA, det heter KNÖS och finns under typ skrivbordskategorin.. Och hör och häpna så går det faktiskt att beställa online, 329:-/st kostar dom.. :) Men enligt mig är det värt varenda krona och lite till, förmodligen en av de bästa investeringarna vi gjort, speciellt då vårat bord är lite känsligt mot vatten och sånt..
 
Wilma fick sova alldeles för sent idag, så jag hoppas att hon sover bra ändå.. Kim jobbar och jag hade just tänkt sätta mig och se andra åket i slalom och bara ligga och sträcka ut ryggen i lugn och ro en stund.. :)
 
 
Tror inte jag har så mycket mer att tillägga i dag annat än, Ha en bra lördag, för det tänker jag.. :)
 
 
KRAM

Främmen & bara lördag...

1 Läs mer >>
Som vanligt hinner jag inte med och helt plötsligt inser jag hur många dagar som gått sedan sist jag skrev..
 
Kan mest lägga ut lite bilder så får vi se hur jag skriver.. :)
 
Fick en beställning på ett kort till några som fått tvillingar.. Tyvärr har jag ingen "tjej-stämpel" så det fick bli två pojkar, men då dom är målade i rosa och grönt så kan man väl se det som en av varje.. :) eller?
 
Samma dag eller dagen efter så målade jag och Wilma med fingerfärg.. :) Det var mycket uppskattat, det jag märkte senare var ju så klart att jag skulle ha tagit av henne tröjan eller satt på henne ett förkläde.. Men det blev faktiskt förvånansvärt lite kladd på kläderna.. Det mesta for på bordet, men då har vi ju den bästa uppfinningen.. Skrivbordsunderlägget, så det spelade ju ingen roll, enkelt att torka av.. :)
 
 
 
Efter vi var klara så skulle hon självklart hjälpa till att städa undan.. :)
 
Idag har vi hunnit rita med vanliga pennor, och just nu spelar hon innebandy medans jag sitter här.. Kim fixar med bastun innan kvällens bastu med våra gäster.. :)
 
Annars har det nog inte hänt så mycket..
Idag ska vi gå på begravning efter Kims mormor, så Wilma ska bli hämtad på dagis av Morbror Andreas, Marina och Michelle, vilket nog borde bli väldigt uppskattat av henne.. :)
 
Tror inte att jag har något mer att tillägga idag, så ha en bra dag!
 
 
KRAM
 

Dagarna bara går..