0 Läs mer >>
Ja, vad säger man..
Det hela började väl förra veckan med att vi på torsdagen åkte iväg mot Mora för att spendera helgen där.. Resan gick toppen bra ändå tills... Jo ska ni få höra.. När vi hade kört 68 av våra totala 71 mil så kom vi mitt i en trafikolycka.. 2 lastbilar som hade hakat ihop och stod tvärs över en bro samtidigt som den 3:e stod mitt över vägen och halvt i diket på våran sidan.. Så 2,5 timmar senare kom vi förbi dessa då bärgade lastbilar.. Kan säga att det inte var det man var sugen på kl. 22.00 på natten efter 9 timmar i bil..
men, men.. vi kom fram och allt var frid och fröjd, snällaste Ove och Lisa hade dukat upp med fika så vi fikade lite innan vi la oss..
Fredag morgon började med att Kim fick sovmorgon och jag steg upp med barnen kl. 05.45.. Wilma klagade lite på ont i magen och ville inte äta välling. Nähä tänkte jag.. Hon åt nästan ingen mat kvällen innan men en hel del godis i bilen.. sååå.... Men tillslut kom det nästan tårar när hon kröp ihop och sa att hon hade så ont i magen.. Så jag gick upp på övervåningen och väckte Kim.. Just efter mig kom Wilma, som då spydde över halva golvet..
 
Dagen fortsatte med en hel del klagande på ont i magen och en väldigt hängig tjej. Vi åkte dock ner en sväng på stan och dolade på.. Att vi sen bytte blöja på henne typ varannan timma är ju en annan sak..
Lördagen mådde hon lite bättre, så vi åkte till Björnparker i Orsa.. Där va hon pigg och sprang upp och ner från leksaker.. :)
 
Söndagen kom och det var dags för hemresa..
Wilma var fortfarande inte riktigt bra i magen, men ändå så mycket bättre.. :)
Fick dock dåligt samvete då vi lyckades smitta ner familjen vi hälsade på och bodde hos! Eländiga magsjuka! Kim och jag har klarat oss från magsjukan, men Fanny har haft diarre idag..
 
I övrigt har det inte hänt så mycket.. Kim har varit förkyld i veckan, Wilma har haft sitt första utvecklingssamtal.. Eller inte hon, men jag och Kim.. :) Vi hann va in en super snabb sväng på IKEA påväg hem från Mora, men den var så snabb och bilen var så full att jag knappt fick med mig nått..
 
 
 
Hör och häpna Anneli jag Johansson har inte bitit på naglarna på 3 veckor! HEJJA MIG!! :) Första gången i mitt liv som jag lyckats spara ut "vitt" på alla naglar samtidigt.. :) Är nog ändå ganska stolt över mig själv.. :)
 
Jag önskar av halva mitt hjärta att jag hade läst ekonomi på gymnasiet.. Men bara med halva hjärtat eftersom att vi hade den bästa klassen man någonsin kan önska sig! Vi var som en enda stor familj..! Åh vad jag saknar den tiden.. Men däremot önskar jag att det hade varit ekonomi eftersom att det är mitt jobb idag, och något som jag verkligen tycker är hur kul som helst! Känner mig dock väldigt "Off" i vissa samtal.. Men jag försöker så gott jag kan.. Men ibland händer det nog att jag deppar ihop lite för mig själv och önskar att jag kunde lite mer.. Idag kom det in en kollega och sa "Förut var det aldrig några problem, ring in "ett namn" som jobbade här förut! Då var det aldrig några problem! Jag tror att det är DU som inte vet vad du håller på med! Du kan inte det du ska!" Tog dock inte åt mig allt för mycket då det är den enda personen som jag inte riktigt gillar på min arbetsplats! För jag vet att det strular ibland och att det drabbar min kollega, men jag vet även att det inte är mitt fel! Jag kan strula till andra saker, det ska jag inte neka, men inget som inte går att rätta till, och det är inte bara jag som är "ny" tänk på det! I övrigt tycker jag det är hur bra och kul som helst.. :)
 
 
Ikväll skickade jag iväg Kim på nån fest som dom hade med jobbet.. Det var några som hade fyllt jämt, så dom skulle ha en trippel födelsedagsfest för dom.. Plus utklädning och sånt.. :) Dom har dock aldrig så att respektive får följa med vilket jag tycker är synd.. Men, men.. jag tyckte verkligen att han skulle fara så han fick komma hemifrån en stund och tänka på nått annat än barnen en stund.. :)
 
 
Nu ska jag forsätta se idol, men utan dator.. :)

KRAM
 
 

En minst sagt konstig...

0 Läs mer >>
Lika bra att jag inte försöker lura i er att jag ska bli bätter på att blogga, för det blir jag tydligen inte..jaja, inte mycket att göra åt saken.. Har helt enkelt viktigare saker för mig än att sitta vid datorn, vilket jag ändå tycker är ganska skönt! :)
 
Vi börjar väl med förra veckan..
Wilma hjälpte Kim med att packa upp och bygga ihop hennes nya möbler i hennes nya fina rum.. :)
Fanny var som vanligt mest ute efter att smaka på allt som kommer i hennes väg!
 
Tapeten gör sig dock verkligen inte rättvis på bild, men jag är hur nöjd som hellst.. ÄLSKAR DEN!
Ett tips till er som har barn med många gosedjur.. Köp en sån låda som Wilma har fått, den som är på bilden nedan under dockskpået.. Finns i andra färger och även hel vitt. :) Den slukar HUR mycket som helst!
 
 
 
De va de.. Som sagt, den gör sig inte så rättvis på bild, mest på den här sista.. :) den ovanför..
Annars händer det inte så mycket annat än att Fanny ställer sig upp ÖVERALLT där hon bara får ett litet grepp så hon orkar dra sig upp.. vilket såklart innebär att hon når ungefär allt hon vill nå och kan komma åt.
 
Wilma leker dock lill-polis och sätter ofta ner henne på golvet igen.. :)
 
 
Ja men som sagt..
Kim har det han gör på dagarna.. :) Hon gör även nått som Wilma aldrig gjorde..
Hon kryper framåt på alla 4.. och håller dessutom på att va riktigt sabb på det..
 
Min älskade lilla busunge som gör alla bus hon bara kan hitta på, och hon är bara 8 månader.. pjuh! Hur ska detta sluta.. :) ?
 
Nä, nu är det Risk spel (spelet heter risk) i köket med.. 5 grabbar, och själv har jag just lånat hem en riktig kärleksflm som jag ska mysa ner mig i soffan och se helt med mig själv.. :) i like! :)
 
Ha de bäst tills nästa gång!
 
KRAM

Nä men de här går int...

0 Läs mer >>
Hej hej.
Vi lever och mår bra.. är fortfarande lite ovan med det där att jobba, så jag är fortfarande helt slut endel kvällar.. Men hör och häpna så har Fanny sovit två hela nätter i rad.. :) Det är gode skönt må jag säga! :)

Idag har vi tapetsera i Wilmas rum. Då vi inte fick tag i någon barnvakt så tog det HELA dagen. Vi började halv 9 och satte sista våden kl. 16.05 pjuh. . men därimellan hann jag va ute med Wilma och leka i snön och endel annat.. :)
imorgon får vi va bättre föräldrar.. :)
Jag älskar i alla fall tapeterna och dom kommer förmodligen att få sitta upp en längre tid! :)


I övrigt har Fanny lärt att ställa sig upp, så nu är friden slut! :) Hon tror dock att hon kan släppa taget och även gå vilket är helt omöjligt med hennes balans.. På en vecka har hon lärt sig följande:
-krypa ganska snabbt
-dra sig upp på knäna mot ett bord
-ställa sig upp på fötter mot något
-sätta sig från liggande läge.
pjuh! det går undan nu! :)


kram

Ett kort.