En minst sagt konstig sista tid!

Ja, vad säger man..
Det hela började väl förra veckan med att vi på torsdagen åkte iväg mot Mora för att spendera helgen där.. Resan gick toppen bra ändå tills... Jo ska ni få höra.. När vi hade kört 68 av våra totala 71 mil så kom vi mitt i en trafikolycka.. 2 lastbilar som hade hakat ihop och stod tvärs över en bro samtidigt som den 3:e stod mitt över vägen och halvt i diket på våran sidan.. Så 2,5 timmar senare kom vi förbi dessa då bärgade lastbilar.. Kan säga att det inte var det man var sugen på kl. 22.00 på natten efter 9 timmar i bil..
men, men.. vi kom fram och allt var frid och fröjd, snällaste Ove och Lisa hade dukat upp med fika så vi fikade lite innan vi la oss..
Fredag morgon började med att Kim fick sovmorgon och jag steg upp med barnen kl. 05.45.. Wilma klagade lite på ont i magen och ville inte äta välling. Nähä tänkte jag.. Hon åt nästan ingen mat kvällen innan men en hel del godis i bilen.. sååå.... Men tillslut kom det nästan tårar när hon kröp ihop och sa att hon hade så ont i magen.. Så jag gick upp på övervåningen och väckte Kim.. Just efter mig kom Wilma, som då spydde över halva golvet..
 
Dagen fortsatte med en hel del klagande på ont i magen och en väldigt hängig tjej. Vi åkte dock ner en sväng på stan och dolade på.. Att vi sen bytte blöja på henne typ varannan timma är ju en annan sak..
Lördagen mådde hon lite bättre, så vi åkte till Björnparker i Orsa.. Där va hon pigg och sprang upp och ner från leksaker.. :)
 
Söndagen kom och det var dags för hemresa..
Wilma var fortfarande inte riktigt bra i magen, men ändå så mycket bättre.. :)
Fick dock dåligt samvete då vi lyckades smitta ner familjen vi hälsade på och bodde hos! Eländiga magsjuka! Kim och jag har klarat oss från magsjukan, men Fanny har haft diarre idag..
 
I övrigt har det inte hänt så mycket.. Kim har varit förkyld i veckan, Wilma har haft sitt första utvecklingssamtal.. Eller inte hon, men jag och Kim.. :) Vi hann va in en super snabb sväng på IKEA påväg hem från Mora, men den var så snabb och bilen var så full att jag knappt fick med mig nått..
 
 
 
Hör och häpna Anneli jag Johansson har inte bitit på naglarna på 3 veckor! HEJJA MIG!! :) Första gången i mitt liv som jag lyckats spara ut "vitt" på alla naglar samtidigt.. :) Är nog ändå ganska stolt över mig själv.. :)
 
Jag önskar av halva mitt hjärta att jag hade läst ekonomi på gymnasiet.. Men bara med halva hjärtat eftersom att vi hade den bästa klassen man någonsin kan önska sig! Vi var som en enda stor familj..! Åh vad jag saknar den tiden.. Men däremot önskar jag att det hade varit ekonomi eftersom att det är mitt jobb idag, och något som jag verkligen tycker är hur kul som helst! Känner mig dock väldigt "Off" i vissa samtal.. Men jag försöker så gott jag kan.. Men ibland händer det nog att jag deppar ihop lite för mig själv och önskar att jag kunde lite mer.. Idag kom det in en kollega och sa "Förut var det aldrig några problem, ring in "ett namn" som jobbade här förut! Då var det aldrig några problem! Jag tror att det är DU som inte vet vad du håller på med! Du kan inte det du ska!" Tog dock inte åt mig allt för mycket då det är den enda personen som jag inte riktigt gillar på min arbetsplats! För jag vet att det strular ibland och att det drabbar min kollega, men jag vet även att det inte är mitt fel! Jag kan strula till andra saker, det ska jag inte neka, men inget som inte går att rätta till, och det är inte bara jag som är "ny" tänk på det! I övrigt tycker jag det är hur bra och kul som helst.. :)
 
 
Ikväll skickade jag iväg Kim på nån fest som dom hade med jobbet.. Det var några som hade fyllt jämt, så dom skulle ha en trippel födelsedagsfest för dom.. Plus utklädning och sånt.. :) Dom har dock aldrig så att respektive får följa med vilket jag tycker är synd.. Men, men.. jag tyckte verkligen att han skulle fara så han fick komma hemifrån en stund och tänka på nått annat än barnen en stund.. :)
 
 
Nu ska jag forsätta se idol, men utan dator.. :)

KRAM
 
 

Kommentera här: