2 oktober.

Idag fyller världens bästa storebror och morbror år.
Stort grattis till dig!
 
Hittade ingen bild på datorn, så det får bli bildlöst..
 
Istället kan jag bjuda på en bild på gårdagens projekt..
Tvättberg gånger 10. Hade ett tvättil igår, så jag tvättade både sängkläder, plädar, kläder och egentligen allt som gick att tvätta tror jag.. :)
När jag hade hämtat Wilma så hjälpte hon mig att sortera sockar, de verka hon tycka var jätte kul att få leta åt den som såg likadan ut.. :) Utöver det som syns på bilden så hade jag en tvätt i torktumlaren och den sista i tvättmaskinen.. :)
 
 
Hmm..
Jag var ute och sprang igår, första gången på jääääätte länge, och hör och häpna så för er som kan malå, så joggade jag härifrån lingonstigen, ut på gångstingen, in på bågvägen och ändå tills väkskelet in till OK utan att stanna av och gå.. :) Sen sa min andning upp sig! Så synd att jag inte kunde få det diagnostiserat som astma! Men, men.. det var i alla fall kul.. spranf min runda på 28min, vilket jag nästan tror är nått slags rekord för mig, jag hoppas i alla fall det.. :)
Sen spenderade jag Kim och Dan resten av kvällen till att sitta och titta på klipp om frisbeegolf på youtube. :) Trodde aldrig att jag skulle kunna tycka nått sånt var kul, men tydligen så gör jag det..
Här är en bild på mina 3 discar. En driver, en midrange och en putt.
 
Har ju även bestämt mig för att köpa en ny ordentlig vinterjacka i vinter då jag inte har någon, så i helgen var jag in på nystedts för att köpa en då dom hade shoppinghelg med rabatt på köp över 500kr.. Men jag hittade bara en för 2800:- som jag ville ha, och det kändes tyvärr för mycket även med rabatt.. Så igår fick jag hem en elloskatalog, och det var 40% på dyraste varan.. Så nu har jga beställt en jacka och fick den för 699: istället för dom 999:- som den tidigare hade kostat.. :) Ville ha en vinröd, men den var slut i min storlek, så det blev tydligen en svart igen då jag inte ville ha en vit eller marinblå.
 
 
 
 
För övrigt så har jag just börjat drömma mig bort med resor igen..
Nu är det snart dags att boka vår resa i juni nästa år.. :)
 
 
 
 
Från det ena till det andra så hade jag Wilma och Kim en kamp imorse, en kamp och att klä på sig, fika, borsta tänderna och...... ja allt du kan tänka dig.. Wilma vägrade göra allt vi sa, och blev vansinnig när vi stängde av tvn och sa att vi skulle fika och borsta tänderna. Älskade barn!
 
 
 Nu väntar jag på att Kim ska komma hem från sin träning och Fanny ska vakna, så ska vi upp på sjukan och kolla till hennes ben..
 
Kramis!

Kommentarer:

1 Malin:

skriven

Superfin jacka! Hoppas allt är bra med er o att vi kan träffas snart, länge sen sist :) Kram

Kommentera här: