Det känns som....

Ja, de känns som att det verkligen inte händer mycket i mitt liv just nu..

Det här är sista veckan som jag är hemma, på måndag börjar arbetet om.. De känns.. ganska bra, samtidigt som att det är ganska skönt att inte vara så ställd inför tider och grejer. Men de kommer att bli toppen att komma tillbaka på jobbet och få en riktig vardag igen, och träffa folk som faktiskt pratar om annat än blöjor och andra barnsaker..
 
Wilmas rum är i alla fall fortfarande långt? ifrån klart.. Och kaoset håller på att ta kål på mig, men det ska nog lösa sig, jag vet faktiskt inte hur långt det är kvar i hennes rum, men det blir då inte klart den här veckan, och förmodligen inte nästa heller, men nångång om inte allt för länge hoppas jag. Och hemska jag vill även tapetsera om där när vi lix håller på.. Nog för att det bara var typ 2-3 månader sedan vi tapetserade senast så känns de som att "varför inte göra om ordentligt när man lix håller på?" Kim höll typ på att få en hjärtattack när jag framförde mina önskemål till honom. "hrmpf, vilken vägg då?" "alla, svarade jag med ett litet leende" "ALLA?!!!!!!" fick jag som svar.. :) Jaja, vi får se hur det blir, jag har ju inte bara en gång nämnt att dom har tapetveckor på järnaffärn och 20 eller 25% rabatt på tapeter.. :) Jaja, vi får se hur det blir i slutändan, men just nu har hon ju faktiskt 3 olika tapeter, vilket jag ibland kan störa mig på..


Nej men annars är det bara lugnt..
Fanny ska träffa farbror doktorn imorgon, hon fick vaccin för 3 veckor sedan och på det ena benet är hon röd och har ett område ca, 2x2cm som är stenhårt.. Så Kim med sin förmån till jobb frågade dom på bvc om det var vanligt, och hon hade sagt att det inte skulle vara så, och att nog någon läkare borde titta på det, så hips vips fick vi en tid redan imorgon.. :) Jag kan dock inte riktigt bestämma mig om hon verkar ha ont där eller inte.. Jag försökte känna och klämma lite igår, hon drog undan benet någon gång, men hon grät inte.. Så det är svårt att avgöra..
 
 
Jo just de, gissa om jag längtar tills den 26 oktober.. Eller hela den helgen egentligen, men mest till lördagen då jag och bästaste Ida ska hitta på nått skojjigt och förmodligen göra Umeå osäkert för en kväll. :)
Bjuder på en gammal bild av Ida när vi for till Norge på äventyr via vårt projektarbete på skolan. :)
 
 
Jaja, ha de bäst, Nu ska jag gå ut och väcka upp min lilla skruttunge som gjorde morgon redan 05.15 imorse och istället sover hela förmiddagen.. Wilma är på dagis och skuttar på.. :)
 
Kram kram

Kommentera här: