Finally!

Det var ett tag sedan sist, och ibland funderar jag på att lägga ner bloggen..
Ibland verkar det som att det bara blir tjafs om det jag skriver "hur kan man skriva det" Och jaa, jag skriver helt enkelt det jag känner för, och passar det inte så behöver ni inte läsa, och inte heller prata om det!

I alla fall så har vi nu börjat med Wilmas rum..
Kim har plockat bort golvet..
 
Pappa och Kim har sågat upp betonggolvet runt om rummet och plockat bort den där trälisten som utgav lukten.. (förhoppningsvis)
 
Nu står den där joniseringmaskinen där igen..Den som ska dra bort all lukt..
 
Så Wilmas leksaker bor nu mera i vårt så kallade datarum. (med Clintan)
 
Hon lekte då lika bra för det.. :)
 

Annars så har jag testat göra en smörgåstårta igen, blev så hemskt sugen, så vad passade inte bättre än att göra den i samband med hockey och bjuda hit några som kunde hjälpa oss att äta upp den.. :)
 
Innan vi åt den så hängde jag och barnen med Kim, Dan och Jens och spelade frisbeegolf (vet ej hur det stavas med discogolf är ett annat ord.) Så vi spenderade ca. 2 timmar med att gå runt runt dom där korgarna, jag kastade dock ingenting förns dom hade slutat..
 
I går jobabde dock Jens så jag lånade hans frisbeear och var med och "tävlade" :) så idag har jag varit och beställt mig en egen utrustning.. :) SUPERKUL!
Nedan ser ni den där galondressen som jag pratade om tidigare, den har kommit nu, och den är fortfarande lika bra.. :) I love it! Tyget till mössan beställde jag på rea, bara för att hon skulle ha en mössa som gick lite i lila i alla fall.. :)
 
Wilma och Fanny har snällt hängt med i vagnen, vi har dock försökt ha Wilma att springa bredvid så hon får springa av sig lite energi, men hon gillar vagnen, vilket också är bra.. :)
 
I lördags krattade vi lite igen.. :)
 
 
Nej, nu vaknade Fanny så nu ska jag gå och hämta henne, kanske måste väcka upp Wilma också.. :)
 
Ha de bäst!
 
Kram

Kommentarer:

1 LenaJL:

skriven

Jag gillar iaf att läsa det du skriver om!! <3

Skönt att få bort möglet nu, håller tummarna!

2 Maya:

skriven

Du får inte sluta skriva! De är så kul att få se vad ni pysslar med ❤ de är så typiskt att de alltid är nån som ska klaga på de man skriver, men vet du vad, dom är säkert bara avundsjuk för att ni är världens mysigaste familj! Massor me kramar från faster :)

Kommentera här: