JA, eller NEJ, eller?

Wilma min älskade skruttunge har kommit in i någon slags fas, trotts även kallat.. Ingenting är bra, allting är dåligt, eller allting är precis som hon inte vill att det ska vara, och gör man som hon vill så är det ändå inte bra.. Det är banne mig inte lätt att behaga denna unga dam just för tillfället..
Men, men det ska väl gå över det också så småningom.. :) Det är bara hålla ut och göra det bästa av situationen, hon får ju ge sig tillslut, men det är inte många grejer per dag som man gör utan diskussion eller tjafs..
Lunch och Middag tar minst 30 minuter för henne att äta, hon gör allt för att inte behöva sitta stilla, hon tar gärna av Fanny alla leksaker så att hon ska börja skrika, för då kan Wilma antingen sätta sig bredvid och skrika för att hon skriker, eller så kan hon flinandes gå därifrån och göra något annat istället... Pjuh!
 

Ja men som sagt, annars är hon ju helt super mysig.. :) På nätterna kan man vakna och hon ligger och kramar om en.. :) Och hon kan ju va en liten ängel på dagarna också, men hon har det lite jobbigt nu när ingenting är bra, och om hon kunde prata ordentligt så skulle säkert jag och Kim va världens sämsta föräldrar.. :)
 
 
För hos oss funkar det så att: Om vi ska äta middag och hon hela tiden ska ställa sig upp på stolen eller ta fannys grejer och sitta och flamsa, då plockar vi bort maten och hon får gå från bordet.. Vilket hon ju självklart blir ännu mer upprörd över, så börjar hon skrika och efter MÅNGA om och men så sitter hon tillslut vid bordet och äter upp sin mat.
 
De va de å de va de.. Nu är hon i alla fall på dagis och Fanny sover..
Själv sitter jag och drömmer mig bort om att man skulle få ha obegränsat med pengar för ett tag och bara beställa allt fint man vill ha, jag skulle tapetsera om i flera rum (tycker att jag valde för mycket vitt tidigare) Och nu skulle jag vilja ha någon färg, inte någon stark, men någon annan än vit. :)
 
 
 
 
 

Kommentera här: