Ett litet projekt..

Nu har jag påbörjat ett nytt litet projekt.. och jag ska fasiken lära mig nu! Det hjälps inte..
Tjocksockar är mitt mål.. Det kommer förmodligen inte att bli den vackraste sockan, men jag ser det som träning än så länge.. :) Skaften har jag inga problem med.. dom är ju super enkla att göra.. De är ju just den där hälen som är ett elände för mig.. Men sist klarade jag den ju.. Så 1/1 done.. Dock måste jag göra precis som det står och kan inte bli avbruten under tiden.. :) Inte lätt det där.. och den gjorde jag dessutom när Wilma var liten bebis.. :)
 
Hmm..
Annars har vi spenderat halva dagen i backen, vilket resulterade med en hel del frisk luft.. SÅ SKÖNT! :)
Efter att ha spenderat hela julhelgen inomhus (borträknat från de 20m in och ut mellan bilen och huset)
 
 
I morgon ska jag förresten beställa tyg.. :) Jeeii.. Rean startar och jag har lovat att sy en filt till en kan man säga svägerska? Eller blir det helt på tok? I alla fall till en av Kims systrar.. Och kanske en till.. det får vi se.. :)
 
På tal om nått helt annat så har Wilma drabbasts av en bakterie...
Jag vet inte så mycket om den och jag kan definitivt inte stava till den utan Kims hjälp..
I mellandagarna var vi upp på sjukstugan och träffade en doktor eftersom att Wilma har klagat på ont i magen sedan slutet på november.. Vi har testat laktosfritt och allt möjligt, men inget har hjälpt.. Så just innan jul lämnade hon ett urinprov, som visade att hon hade lite blod i urin.. Men det kunde ju vara vad som helst.. Sen lämnade hon ett till.. Hm, när det nu va.. För ett tag sedan i alla fall.. Och läkaren som vi träffade mellandagarna visste inte alls vad det kunde vara, så hon skrev en typ av remiss till barnläkarna i Lycksele.. Inte att vi skulle få kallelse utan mer att hon bad om råd..
Så igår ringde hon upp, (hon hade fått svar på det senaste urinprovet och jag förmodar även från Lycksele) I alla fall så berättade hon då att Wilma har drabbats av någon bakterie som egentligen inte barn brukar få, utan endast vuxna.. Och detta kan då medföra ont i magen och nått mer.. (Det var Kim som pratade med henne, så jag kommer inte ihåg exakt vad han sa) Idag lämnade vi in ett nytt urinprov så får vi se vad det visar..
Så enligt läkaren så kommer vi nu förmodligen att bli kallad till ett "riktigt" sjukhus..
Hon kommer nog även sättas på medicin, som bara finns i tablettform! Hur FN ska vi kunna ge henne det? Någon som har nått tips?
Stackars älskade barn!
 
Hon ska även BARA ha klänningar på sig VARJE dag nu, tunikor eller kjolar fungerar tyvärr dåligt.. I alla fall när vi är här hemma och hon vet precis vart hennes garderob är.. Så tar man fram nått annat så springer hon och byter, når hon inte så ropar hon tills nån kommer och hjälper henne.. :)
 
Här är våran andra skruttunge som är mer missnöjd än nöjd om dagarna.. Men så kan de va.. NU håller i alla fall förkylningen på att släppa ordentligt! Håll tummarna att vi klarar oss resten av vintern nu.. :)
 
 
 
 Nä, nu ska vi strax se film! Ha de bäst!
 
KRAM

Kommentera här: