0 Läs mer >>
Vad har hänt?! Inte för att jag klagar, men de här nog den bästa sommaren på länge.. varmt väder.. varmt i vattnet.. glada miner.. trötta barn.. Massor! ♥ kan inte säga att jag klagar, men det får gärna vara regn på torsdag.. för då har vi nämligen en hel bilåkar-dag framför oss.

Idag befinner vi oss i Mora hos några vänner.. Jag har 4G på min telefon och tänkte därför bjuda på ett inlägg.. :-) i stugan finns de inte en chans att det ska gå att ladda någonting som kallas internet.. I alla fall så har vi det toppen bra.. jag sitter ute på altanen i linne och kjol medan kim tar sig en löptur och våra värdar lägger sina barn.. :)
jag får visa vår sommar hittills i bilder.. :)de va lite.. :-)

Alltså sommaren!

0 Läs mer >>
Finally har solen hittat till Malå också..
Sjukt hur skönt det faktiskt är, och älska att vi har nät på studdsmattan så att barnen roar sig läänge där inne medans man själv kan njuta på en solstol bredvid och svara på lite frågor då och då.. :)
 
Imorgon kör jag sista rycket inför semestern.. Imorgon är sista dagen innan 5 veckors ledighet.. Sen blir de full fart och lite till till hösten. Som jag längtar.. :) De kommer bli en perfekt höst med mycket på jobbet och Fanny får äntligen börja på samma dagis som Wilma!
 
 
 
Och även om jag älskar solen och vädret som är nu så längtar jag lite tills höstmörkret, man får börja tända ljus, sätta upp mysiga fönsterlampor och byta gardiner.. Ja, men de är som mysigt helt enkelt.. :)
 
Visst är det typiskt att nu när jag för en gång skull tog mig tid att sitta vid datorn och skriva så har internet bestämt sig för att bara funka korta stunder för att sedan koppla från och vara borta längre stund än det är anslutet! Vilket också innebär att jag tydligen inte kan lägga upp nya bilder!!!

SKIT DATOR!!! Eller trådlösa internet!
 
Nä nu ger jag upp!!!!
Inga bilder idag.. Har bara väntat en timma nu!!!!!!!
 
God natt!

Sooool!

0 Läs mer >>
heter det ens så nu..
Ursäkta i alla fall att jag missade massa ord som telefon hittade på.

natti natti

kram

T9

0 Läs mer >>
Ett enda knappt på mobilen, och ditt långa inlägg är spårlöst försvunnen!!! blir så less..

I alla fall så ha devisen klassåterträff igår. Kände mig så otaggad och osugen hela veckan.. var i valet och kvalet om jag skulle orka fara.. men tillslut bestämde jag mig för att fara. och de ångrar jag inte för en sekund! För de va den roligaste kvällen jag har haft på väldigt väldigt länge! :)

Jag älskar att träffa folk, och speciellt dom man inte träffar så ofta.. Jag sa till pappa som var barnvakt att "jag kommer nog hem vid typ 12 halv 1 kanske" för han skulle köra hem till djuren när jag kom hem.. Helt plötsligt fick jag ett sms, tittade på klockan och insåg att det var pappa som efterlyste mig kl. 01.40 HALLÅ!! Vart tog tiden vägen? och jag tror aldrig tidigare att dom hade haft öppet tills kl. 02. men det var det igår.. :) I alla fall så lyckades jag tillslut ha sagt hej då till alla jag ville, och hem kom jag vid 02.30 tjoho.. måste ha varit gymnasiet jag senast va vaken så länge.. :) pappa åkte hem vid 3 och jag kom isäng typ en kvart senare.. :)
Imorse blev jag väckt och steg upp redan halv 8. men glad och nöjd med kvällen så har jag nog varit lite som en sol hela dagen. Jag har mått prima och ätit precis som vanligt, suttit ute i solen och tittat till barnen som varvat dagen med att hoppa studsmatta och leka i sandlådan.. :) Det finns dock EN grej. hade nya skor igår.. och ont i fötterna något hemskt när jag skulle hem.. så jag tog av mig och gick barfota hem! Det resulterade i två blodblåsor en på vardera häl! så idag har jag trippat på tå, vilket innebär att jag är lammen i vaderna och har väldigt ont i mina tramporna där framme vid tårna..Dom ser inte så stor ut, men tänk er att ha en blåsa typ 2*1 cm mitt precis på där man trampar ner med foten! inte alls skönt om jag får säga det själv!

Men nu står mina ögon i kors och vi får höras mer en annan dag! :)

kram

värdelöst!

0 Läs mer >>
Äntligen är det fredag, och imorgon lördag.. det innebär klassåterträff, tänka sig att det är 10år sedan vi gick ut 9:an.. de känns helt sjukt.. och jag minns att man tänkte "tänk när vi har återträff, då kommer säkert vissa att ha barn" Och för min del kändes de låångt borta, och kunde inte alls tänka mig att en av dom skulle vara jag. Men tänka sig, här sitter jag idag med världens finaste familj, hus, bil och stuga! :) och allt har varit så självklart. De är nog så, när man vet. då vet man! :) ♡
Till något annat så har jag äntligen tagit mig råd att köpa dom byxor jag i så många år velat ha! eller jag har nog alltid föreställt mig fjällräven, mest bara för att jag inte har vetat om nått annat märke tror jag! men idag blev dom som sagt mina! ett par lundhags skogsbyxor eller vad man ska kalla dom. De känns lite som att ha på mig leggings. dom är helt underbart sköna. Men DYRA! Dock måste jag nog säga att det var värt varenda krona! :)


1700:- fattigare, men med presentkort på 500:- så kändes 1200:- helt ok! ♡ i Love them already. På senare år har jag faktiskt kommit på att det ibland är värt att lägga ner lite mer pengar på vissa saker. Hade ett par billiga typ 249:- byxor i liknade modell tidigare, men det är som natt och dag i passform och kvalitet.

Nä, nu blir de soffhäng en stund innan jag nog ska göra en tidig kväll för att orka med party hela kvällen imorgon.. :)

kram

Fredag hela veckan!