söndag morgon!

Godmorgon världen..
Sitter och myser med mina bästa flickor som tog sovmorgon till 06.50 :) tänkte att jag för en gång skull skulle stiga upp med dom när det har varit kim som gjort det dom senaste månaderna. :) Men jag tänkte att eftersom att Fanny faktiskt har börjat sova hela nätterna nu så kan man ju turas om att stiga upp.. :) Även om jag typ aldrig fått sova till längre än 8.. :)


I övrigt har jag kommit i en twilight period.. Inte för att jag någonsin har varit de förut då jag tyckte att 3:e filmen var så hemskt dålig då det var den första jag såg.. sen såg jag aldrig någon mer.. tills nu.... Började lyssna på ljudböcker för ett tag sedan. Och hjälp så bra twilight var.. kunde inte slita mig.. Sen när jag hade lyssnat klart på alla böcker så beställde jag hem alla filmer 29:- st.. (bra att komma i en sån period när de är typ ute och billigt) :) Blev dock super besviken både på skådespelarna och filmerna.. Dom har ju skippat så mycket väsentligt i filmerna.. Men de är klart, man kanske inte kan få med alla detaljer i en film.. I alla fall så tror jag att det som förtrollande mig var den fina kärlekshistorien mellan Edward och Bella.. så fin och så kära! :) man blir glad av att höra böckerna.. :)

Idag lyser äntligen solen och det verkar bli en toppen fin dag.. :) undra va vi ska hitta på då.. :)
Jag som hade tänkt baka.. vi ser väl hur det går med det... :) min frys är helt tom på kakor och jag mår så dåligt varje gång det hälsar på någon och jag måste bjuda "bara på köpes kakor" det är inte riktigt jag.. och jag älskar att baka, än om de inte blir så ofta..När, nu är det frukost dax.. :)

kram

Kommentera här: