0 Läs mer >>
äntligen har jag tagit mig tid för sånt som jag inte har hunnit typ dom senaste två åren.. :)
Vi kan börja med bakningen.. de har jag visserligen hunnit med, men inte dom senaste månaderna.. men finally!
Idag började jag och Fanny med en bulldeg innan hon skulle sova..


men eftersom att det gick ovanligt bra så tvär slängde jag ihop en smet till den där enligt mig underbara kakan med lingon och vit choklad i.. Den fick vara i ugnen medan Fanny åt lunch.. och när hon somnat så bakade jag ut hela bullen, passande nog så sover hon länge idag och vaknade lagom till mellis. Saft och bullar stod på mellis schemat!


Eftersom att hela dagen verkade flyta på så bra så tvär bakade jag lite prickekakor medan kim och Fanny fikade.. :) så mycket kulare att bjuda på hembakat.. :)


Efter middagen så kokade jag lingonsylt! Sen kom Eva och Leif hem med Wilma som fått rå om dom ifred ända sen igår em. Tack för de bästa farmor och farfar.. :)
När barnen somnat för kvällen, jag och kim hade sett ett avsnitt av vänner och han åkt iväg för att spela spel med sina kompisar så plockade jag fram "när jag var riktigt liten" och gissa vad! VARFÖR kan jag typ inte sluta när jag väl börjat?! men de är ju så kul.. :) de kliar i mina pyssel fingrar och jag skulle kunna fortsätta hela natten.. :)


Men nu är det bara att ladda om för en ny späckad vecka med allt möjligt på agendan.. :)

till nått tråkigare... eller som jag sa till kim "vi måste se det som nått positivt" Kim har rivit väggen i lekrummet idag, och jag ser det som positivt eftersom att nu gör vi det verkligen ordentligt och nu borde verkligen lukten försvinna på riktigt!


Nää, kan inte säga att sängen lockar eftersom att jag redan ligger här, men ögonlocken känns tunga och snart orkar jag inte hålla dom öppna längre!
natti natti. ☆

känner mig pysslig!

0 Läs mer >>
Idag har det varit riktigt trist och tråkigt ute.. det har små regnat och så har vi allmänt bara myst mest hela dagen.. :)
Eller vi åkte faktiskt ner på affärn vid 10 och kom inte hem förrän halv 12 :)
Jag hann köpa tapeter på tapetrean.. bara två rullar till fondväggen i tvrummet.. :)
Sen när vi kom hem och plockade ur bilen så insåg jag att jag glömt husnyckeln inne, och kim hade hunnit fara och jobba.. så de var bara att packa oss in i bilen och fara till sjukan.. :) passande nog så höll kim på att städa ambulansen.. så våra älskade barn fick se den på nära håll.. både inne och ute när den blinkade.. :)


Efter lunch fick Wilma åka till farmor för lite kvalitets tid. Där spenderar hon även natten, medan så jag har fått kvalitets tid med bus Fanny.. det är så sällan man hinner med dom en och en.. Oftast kommer den andra systern och vill vara med.. :)
Älskade barn!
nu sover hon i alla fall, och min plan är att spendera kvällen framför tvn med Kim och vänner på tv. :) vi är på typ 5:e säsongen eller nått.. :) de är i allafall riktigt kul att se.. sist var typ två år sedan :)

kram

Grå lördag!

0 Läs mer >>
Har stressat på hela veckan av massor med olika anledningar.. de har varit fullt upp på jobbet samtidigt som. Jag har haft fullt upp hemma.. ändå har jag inte gjort nått på kvällarna känns de som.. inte lönt att göra nått när man ändå har stökigt och oreda överallt.. man tappar som suget!
Men nu handlade det om idag, hade planerat att sluta tidigare för att tvär hinna gå på nystedts och köpa ett par byxor till Andreas, gå på järnaffärn och titta på lite tapeter.. och ja, bara känna lugnet.. Istället fick jag ringa dagis och ha kvar barnen 30 minuter för att allt sket sig på slutet.. men så är det ibland. kan även säga att jag älskar att ha mycket att göra på jobbet, tiden går snabbt, och även om jag inte är kunnig inom mitt område så älskar jag att lära mig! :)
Tillslut blev de i alla fall kväll och jag chansade och var hos Andreas till halv 8 med barnen..
"Michelle klädde ut Fanny"Men chansningen resulterade självklart i att Wilma blev övertrött och inte super kul att ha att göra med.. men vid halv 9 sov båda två och jag kan äntligen bara pusta ut och njuta av att helgen är här! :)
toffifee, tända ljus och idol.. kan väl inte bli fel.. synd bara att kim fick larm.. :(


kram

Äntligen fredag!

0 Läs mer >>
åh vad jag önskar att det bara kunde säga poff och sen var allt bra igen! Jag är så fruktansvärt sjukt less på att stänga dörrar nu..! alltså då menar jag riktiga dörrar i vårt hus.!
Hej du fulla gästrum


...och hej du lekrum utan golv!


fy så tvär less jag blev! men de är ju inte så lätt när man tampas med en lukt som inte verkar vilja försvinna! ikväll kom pappa hit och dom har dragit ut hela golvet.. nu är det bara betongplattan framme. pappa ska ta hit en fuktmätare och mäta imorgon, så får vi se vad som händer..
Tänk om man fick vinna massor med pengar och bra riva ner och bygga upp ett helt nytt hus, ett hus utan fel och brister.. Men de ska väl va så... ett hus ska inte bara felfritt.. inte helt, men näst intill.. :)

I lördags va vi ju och såg killer Queen i Umeå.. riktigt bra måste jag säga att dom va! :) och "freddan" va rätt så lik han också.. :)


Ja, de var nog de..
Ikväll är det hockey, och jag känner mig inte riktigt taggad på det.. pjuh! de är tusen andra grejer som snurrar i mitt huvud.. allt från allt till inget och inget..
imorgon är de helg, och det behövs.. känner mig helt slut på något vis! och veckorna bara flyger förbi!
på tal om det så fyller min bror år idag! Grattis till dig! :) det blir att Gratta imorgon då han tydligen jobbar ikväll :)

kram

längtan...