känner mig pysslig!

äntligen har jag tagit mig tid för sånt som jag inte har hunnit typ dom senaste två åren.. :)
Vi kan börja med bakningen.. de har jag visserligen hunnit med, men inte dom senaste månaderna.. men finally!
Idag började jag och Fanny med en bulldeg innan hon skulle sova..


men eftersom att det gick ovanligt bra så tvär slängde jag ihop en smet till den där enligt mig underbara kakan med lingon och vit choklad i.. Den fick vara i ugnen medan Fanny åt lunch.. och när hon somnat så bakade jag ut hela bullen, passande nog så sover hon länge idag och vaknade lagom till mellis. Saft och bullar stod på mellis schemat!


Eftersom att hela dagen verkade flyta på så bra så tvär bakade jag lite prickekakor medan kim och Fanny fikade.. :) så mycket kulare att bjuda på hembakat.. :)


Efter middagen så kokade jag lingonsylt! Sen kom Eva och Leif hem med Wilma som fått rå om dom ifred ända sen igår em. Tack för de bästa farmor och farfar.. :)
När barnen somnat för kvällen, jag och kim hade sett ett avsnitt av vänner och han åkt iväg för att spela spel med sina kompisar så plockade jag fram "när jag var riktigt liten" och gissa vad! VARFÖR kan jag typ inte sluta när jag väl börjat?! men de är ju så kul.. :) de kliar i mina pyssel fingrar och jag skulle kunna fortsätta hela natten.. :)


Men nu är det bara att ladda om för en ny späckad vecka med allt möjligt på agendan.. :)

till nått tråkigare... eller som jag sa till kim "vi måste se det som nått positivt" Kim har rivit väggen i lekrummet idag, och jag ser det som positivt eftersom att nu gör vi det verkligen ordentligt och nu borde verkligen lukten försvinna på riktigt!


Nää, kan inte säga att sängen lockar eftersom att jag redan ligger här, men ögonlocken känns tunga och snart orkar jag inte hålla dom öppna längre!
natti natti. ☆

Kommentera här: