0 Läs mer >>
Idag känns de som att hemma är verkligen de bästa, med bästa familjen och bästa allt. En varm ved kamin, tända ljus och bara mys..
Av någon anledning har veckan varit stressig, har inte riktigt känt mig stressad, men samtidigt har jag inte riktigt kunnat slappna av.. Igår somnade jag tillåme i planet på väg hem. och det var riktigt skönt måste jag säga. :)
Bosse ännu två nätter på Story Hotel Signalfabriken. kanske världens mysigaste rum, och alldeles nytt.. :)
Hotellet ligger i Sundbyberg just utanför stockholmstad, och är en gammal fabrik där dom tydligen byggde fyrar för många år sedan. Hotellet har bevarat industri känslan och inget rum är det andra likt.. :)
ska visa lite bilder här nedan..


nu var det här både från förra gången och den här gången.. hade inte riktigt så bra bilder.. :)
...Så nu är de vad jag vet idag en sthlm resa kvar innan jul.. :) och efter jul är inget riktigt planerat än.. :)

Mina småtroll växer för varje dag, och de är ganska sjukt hur mycket man saknar dom även om de bara är två nätter. älskade busungar.


Kan meddela att det är en hel del krattning på våran gård såhär i höstens tider.. :) men barnen gillar det :)

nej hopp och hej, nu börjar idol.. vi får höras en annan dag.. :)

kram

Fredag kväll

0 Läs mer >>
Hej hopp..
 
Har nog egentligen inte så mycket att skriva..
Men bestämde mig ändå för att göra ett litet inlägg.
 
De har faktiskt inte hänt så mycket sedan sist jag skrev.
Kim jobbade helgen som var, och jag och barnen passade på att stöka till lite här ute på gården, vi plockade bort både blommor och annat som inte behövs just nu. :)
 
De är så där fullt upp igen nu.. De är super kul att ha fullt av planer och grejer..
men faktiskt, i helgen har jag ENDAST planera att vara med min underbara familj.. :) Bara mysa och ha det bra, för i veckan har det varit fullt upp..
 
Måndag jobbade jag över en stund och kom inte hem förns 17.30 vilket kanske inte är så sent, men för mig är det de..
Tisdag åkte jag ut med några kollegor som skulle äta surströmming, jag bangade och hade med mig grillad kycklig.. :)
Idag jobbar Kim kväll, och spelar även badminton.. så han kommer hem vid 21.30 om han inte får larm..
Imorgon vill jag åka till Lycksele på tupperware träff, skulle så gärna vilja vara med på en sån..
Sen är det inget i helgen som sagt, men nästa vecka blir det fullt upp igen..
Tisdag kväll åker jag till Stockholm för att vara på kurs hela onsdagen, och jobba på kontoret i stockholm hela torsdagen innan vi åker hem på kvällen..

Tycker att det är riktigt kul att åka bort och jobba, blir både inspirerad och full av ny energi.. :) Och när man dessutom åker på kurs så blir man ju förhoppningsvis ännu klokare också.. :)
Och nästa lördag åker vi till Umeå för att se en show, Killer Queen heter den..
Det ska tydligen vara så nära likt queen som man kan komma.
Ska bli spännande att se.. :)
 
Nä, nu ska jag hålla upp ögona på idol och se om de är me nån bra idag..
 
Kram

Onsdag!

0 Läs mer >>
brr.. snart är vintern här. Och både idag och igår har jag burit in ved från två proppfulla boggiesläpar med ved.
Första släplasset var riktigt kul att stapla och lasta in, medan de idag inte var riktigt lika kul.. och lämmen sedan igår var jag också.. :) Men nu är de gjort och nu borde vi klara vintern. Tack bästa svärfar och ja, vad ska jag kalla honom då? gammelfarfar kanske.. :)

Sitter just nu och ser idol medan kim är och spelar badminton, okej jag varvar med att se hockey.. Skellefteå-Luleå möts idag för första matchen i årets SHL :) Men alldeles snart väntar sängen och jag ber till gudarna att jag får sova ostört. Har nämligen tagit en semesterdag och ska åka ner och jaga med pappa.. :) senast 04.00 går bilen från malå.. :) men de är helt klart värt de.. :)


Kim är ledig imorgon och därför kan jag också passa på att va de när vi inte har barnen på dagis.. Men faktiskt så bad dom nästan om att Wilma skulle få va där, för hon är där gratis alla -tisdag-onsdag-torsdagar mellan 08.30-13.30 och där får hon vara även om vi är lediga eller gör nått annat.. :)


Min bästa Wilma som väcker mig kl 03.30 och pratar på om allt möjligt medan jag sovande säger att hon ska vara tyst och sova för att det är mitt i natten.. till svar får jag "men mamma, jag ska bara prata med dig litegrann, du måste lyssna nu" pjuh. :) och se viktigaste hon har att säga är ungefär att hon har ritat en teckning på dagis.. :) älskade barn! ♥

nej, nu ska jag hoppa isäng.

kram på er!

Kall vinter?

0 Läs mer >>
Nu var de ju länge sedan igen, men de finns lixom inte så mycket tid till att blogga. eller prioriteringarna kanske inte är på bloggen.. :)

Helgen spenderade jag i alla fall i stugan med pappa. Satt på älgjakt, och kan nog inte påstå att jag hade tråkigt en sekund. Vilket fick mig att inse att jag kanske borde skaffa mig jägarexamen och börja jaga älg. :) Problemet som alltid har varit är ju att jag är så hemskt fruktansvärt björnrädd! skulle nog inte våga sitta själv på pass, vilket ju är som vitsen med att jaga älg.. Men om jag skulle ta jägarexamen så skulle de ju i alla fall vara ett steg i rätt riktning.. :)
Vi får helt enkelt se, kanske kanske inte. Känns ändå lite dumt att va 26 år och fortfarande följa sin pappa på pass. nog borde jag väl ändå kunna sitta själv?! jaja, de kommer jag fundera på många gånger fram och tillbaka. Min pappa har ju ändå varit jaktledare i 14år och jag har jagat mer eller mindre varje helg under vinter halvåret. nog för att det är småvilt och nu funderar jag på högvilt..
Ja alltså vilket spännande inlägg för ej jaktintresserade, men så kan de va.. bara läsa eller inte läsa! :)


Kim jobbar i alla fall ikväll och fick tydligen larm för ett tag sedan, så kvällen spenderas i lugn och ro framför idol, sen blir det nog ytterligare en tidig kväll då jag verkar få bakslag för dom tidiga mornarna i helgen.. :)

God natt och kram till er alla tappra läsare. :)

Älgjakt!