Kall vinter?

brr.. snart är vintern här. Och både idag och igår har jag burit in ved från två proppfulla boggiesläpar med ved.
Första släplasset var riktigt kul att stapla och lasta in, medan de idag inte var riktigt lika kul.. och lämmen sedan igår var jag också.. :) Men nu är de gjort och nu borde vi klara vintern. Tack bästa svärfar och ja, vad ska jag kalla honom då? gammelfarfar kanske.. :)

Sitter just nu och ser idol medan kim är och spelar badminton, okej jag varvar med att se hockey.. Skellefteå-Luleå möts idag för första matchen i årets SHL :) Men alldeles snart väntar sängen och jag ber till gudarna att jag får sova ostört. Har nämligen tagit en semesterdag och ska åka ner och jaga med pappa.. :) senast 04.00 går bilen från malå.. :) men de är helt klart värt de.. :)


Kim är ledig imorgon och därför kan jag också passa på att va de när vi inte har barnen på dagis.. Men faktiskt så bad dom nästan om att Wilma skulle få va där, för hon är där gratis alla -tisdag-onsdag-torsdagar mellan 08.30-13.30 och där får hon vara även om vi är lediga eller gör nått annat.. :)


Min bästa Wilma som väcker mig kl 03.30 och pratar på om allt möjligt medan jag sovande säger att hon ska vara tyst och sova för att det är mitt i natten.. till svar får jag "men mamma, jag ska bara prata med dig litegrann, du måste lyssna nu" pjuh. :) och se viktigaste hon har att säga är ungefär att hon har ritat en teckning på dagis.. :) älskade barn! ♥

nej, nu ska jag hoppa isäng.

kram på er!

Kommentera här: