En sån där kväll!

Pjuh!
Ikväll blev jag många kronor fattigare, men ibland är det nödvändigt.. Speciellt då man har barn som växer mer eller mindre som ogräs, och i synk är dom inte heller, fast det bara skiljer en månad mellan dom (och 1år) då såklart. Skor går inte bra, jackor går hyfsat och andra kläder.... ja, det går väl si så där.. Bara att plocka fram eftersom.
Men i alla fall så har jag beställt 2 par tennisskor och ett par vanliga stövlar till båda barnen idag. Även en regnjacka och regnbyxor till Wilma då jag idag insåg att den jag hade köpt förra sommarn som jag hade tnkt skulle täcka den här sommaren också, den var förliten.. Eller, den går på. Men när hon sträcker fram armen så blir det ett sånt där glapp som jag kan bli tokig på!
 
Men lite fynd gjorde jag nog ändå då jag fick följande:
4 par tennisskor
2 par stövlar
1 Softshelljacka (reima)
1 regnjacka (reima)
1 par regnbyxor (reima)
 
För ja, måste nog ändå säga endast 1700:-
 
Mina älskade ROSA tjejer. Mimmi till Fanny och snövit till Wilma :)
 
Jag tycker att det är lite svårt sånt här med kläder och skor och vad man ska köpa och vad man inte ska köpa.. För när dom är på dagis och leker som rackarns i både sand och gegga och jord så vill man ju ha oömma kläder, samtidigt som det ibland känns bättre att köpa nya kläder och skor som man vet är hela och i gott skick.
Men sen om man ska på kalas, eller ner på affärn eller bara vad som helst, då kanske man inte vill ta på dom där skitigaste skorna och den där skitigaste jackan varje gång.. Ska man köpa dubbla uppsättningar då? Det blir ju hur dyrt som helst. Samtidigt är det lite så jag gjort förut..
För det är ju också så här att när man bor i Malå så har man bara tillgång till galejan (en seconhand butik som inte nyttjas av så många), och då är det inte heller så lätt att hitta fynd.
 
Tänk om Kims farfar ändå fick ha riktigt tur någon gång.. 3 generationer herrar spelar nämligen på hästar varje lördag, och det är alltid den äldsta i ledet som fixar allt och kollar hästarna och allt det där, så lägger dom andra bara till nån slant ibland när det blir tomt i kassan. Men som idag tillexempel. 7 RÄTT! men vad blev utdelningen? Jo, just över 1000:- Kan det inte få bli 7 rätt med några hundra tusen? Typiskt! Men ändå kul att han lyckades få in 7-rätt! :)
 
Back on track.
Idag var vi hos pappa och Jill i Strömfors, både Wilma och Fanny fick mata små lammen idag, varsin flaska hade dom :)
Och älskade barn, dom vet precis vilka djur man får mata och vad dom ska få, och vart man går in och allt det där :) Pappa hinner ju nästan inte med så är barnen inne på nästa djur.. :) Men kul tycker dom att det är :)
Jag ska visa lite bilder i ett annat inlägg.. Hör och häpna så sitter jag fakiskt vid datorn, och bilderna finns på mobilen..
 
Men det var lite kort om det. Hoppas jag lyckas bli mer aktiv här snart igen :)
 
/Anneli
 
 
 

Kommentera här: