Fanny är omöjlig!

Eftersom att barnen var på så gott humör innan middagen idag så tänkte jag passa på att ha en kort phoot shoot i köket.. Det gick väl sådär om jag får säga det själv.. :)
Fanny har inte precis tålamod att sitta stilla, inte går hon att muta heller..
 
 
 
 
På slutet blev det massor med flams och ingen lyssnade.. Hade dock mutat med en klubba redan innan jag tog fram kameran, och det kom dom ju tydligen ihåg efter första kortet var tagit.. :)
 
 
 
 
 
 
 
Haha, ja som sagt.. De är inte lätt att titta in i kameran, och framförfallt inte kul att sitta still..
 
 
För övrigt så är det ett JÄKLA skit-väder ute.. +5,3 grader och alla vägar håller redan på att va kaos. Trodde att det skulle föreställa va början på februari då vi egentligen borde ha typ -30
Vädergudarna är ju tyvärr inte heller nått vi kan styra över, även om man ibland skulle vilja.. :)
 
 
 
Å till nått helt annat så förstår jag inte hur man kan växa ur kläder så snabbt som Wilma och Fanny, de är ju helt sjukt.. Tycker inte att jag hinner mer än plocka fram nya kläder i garderoben så växer dom ur dom.. Nu är det än en gång dax att köpa nya kläder till Wilma och ta fram dom gamla urväxta till Fanny. :) Får se om jag hinner med nått sånt imorgon, det brukar dock inte gå så bra när dom båda är vakna och gärna vill slita i allt som jag har sorterat upp.. Så, de får nog bli en annan dag, kanske kväll. :)
 
Ännu en till grej..
Hur kan musikvideos vara så kul att se på?
Tror det är Kim som förtrollat mig med sina gamla 80-tals videos.. VH1 och VH1 Classic är kanske dom bästa tv-kanalerna ever! Igår kväll slog vi över till dom just efter 21.. Helt plötsligt var klockan 22,00, jag menar hur gick det till? :) Men de kommer så mycket minnen, för på ena kanalen hade dom "best of 90's" och på den andra hade dom "movie soundtrack" Så vi sappade mellan och gissade filmer samtidigt som vi båda mindes tillbaka till låg/mellanstadie discon.. :) Kim minns dock MB och sånt medans jag minns barndiscon. :)
 
Kram

Kommentera här: