Bad-dag & kalas

Idag fyller fina lilla Arvid sitt första år ☺ Så tanken var att åka till Rönnbärs och Gratta honom när dom passande nog befinner sig i Malå just för tillfället ☺
Dagen till ära så får mina busfrön till barn 


Älskade barn, vad skulle vi göra utan er? Vad gjorde man ens innan man fick barn? ☺

Jag kan även som tvärest berätta att jag gjorde ett tappert försök till en ny kudde till kim. Han har haft samma kudde i typ över 20år och ingen annan duger.. När vi träffades för.... ja, snart 7 år sedan💜 så föll det ut sånt där innehåll hela tiden och jag höll på att bli tokig! När jag sen fick tag i en symaskin så satte jag på ett nytt örngott och sydde igen det. Sen har det varit lugnt, Dock blir jag lika irriterad varje gång jag renbäddar eftersom att bara halva örngottet tas upp av kudden.. ☺ 
Men som sagt, jag har gjort ett tappert försök, som dock inte riktigt verkar uppskattas då han ändå väljer sin gamla kudde.. jaja..

Det började med att vi hade en madrass son skulle kastas, så jag tog reda på en del av skumgummit..

Många veckor senare.. närmare bestämt i förrgår så tog jag tag i saken..
Klippte upp det till små bitar..

Men eftersom att jag var ganska lat så tog jag ett gammalt örngott som vi aldrig använder, fyllde det och sydde sedan åt.


Satte på ett till örngott och ångrade sedan att jag inte hade klippt ännu mindre bitar! 
Men efter lite mer än 20år så kanske den här kudden också duger och är så pass nött att bitarna satts ihop med varandra. Eller nå.
Nej nu ska barnen stiga upp ur badet och äta lunch! ☺

Kram

Kommentarer:

1 moa:

skriven

altså kim och hans j*vla kudde! han tar med den överallt haha =) skulle inte förvåna mej om det är det första han packar när han ska åka bort =)

Kommentera här: