Fredagsmys

Våra två tjejer är inte riktigt på de där go' ile som dom bruka kunna va.  Som dom faktiskt för det mesta är. I veckan HELA vecka  har det varit gnäll och tjat och krångel påväg från dagis. Det känns så jobbigt att hämta henne när det VARJE gång slutar med att jag får bära henne till bilen, och hon samtidigt är en skrikande mask som försöker slingra sig ur mitt grepp, för att stelna till och bli en rak pinne när hon ska in i bilen! 😣 ibland är det konstigt att man inte blir gråhårig! ☺ Det värsta är ju att jag känner mig som världens sämsta förälder då hon inte vill följa med! Men om jag inte minns fel så hade Wilma en likadan period, och det var nog ungefär vid samma ålder!

Jag har rensat telefon på bilder, och den här känns ju världs-gammal! ☺ Det var alltså bara den som jag hade sparat ☺ 

Det var garn för halva priset på Konsum idag.. och jag känner mig så sjukt sugen på att sticka, jag vill sticka sockar, men jag vet ju att det där med hälen alltid är ett elände! Därför gruvar jag mig som rackarns innan jag ens har börjat ta fram stickorna! 


Har skickat iväg Kim och Josef på Statoil för att hyra film. Spännande att se vad dom kommer hem med ☺ men Josef har typ samma filmsmak som jag så jag känner mig inte så orolig 😃

Ha de bäst!

Kommentera här: